Zobozdravnik na Hrvaškem – zasebna zobozdravstvena ordinacija za otroke

Dental Art Studio je zasebna zobozdravstvena ordinacija na Hrvaškem. Med dentalnimi ustanovami, kjer ima pomembno vlogo estetska stomatologija, se uvršča med vodilne. Ustanovitelj in vodja  dentalnega centra lepega nasmeha je dr. Nenad Klasić, vodilno ime na področju estetske stomatologije.

Center je namenjen vsej družini, posebno pozornost pa namenjamo tudi otrokom.  Z nežnim pristopom želimo na otroka narediti dober vtis, da bi ta z veseljem obiskoval zobozdravnika. Zobozdravnik za otroke natančno pregleda stanje otrokovih zob in obzobnih tkiv ter očisti zobne obloge, pouči otroka o pravilnem ščetkanju in o vzdrževanju zobne higiene ter poda nasvete o primerni prehrani. Zasebna dežurna zobna ambulanta Dental Art Studio bo zagotovo učinkovito poskrbela za ohranitev zdravih zob vašega malčka.


Primerna prehrana za otroke prepreči nastanek kariesa

Najbolj učinkovita zaščita pred kariesom je zgodnje zalivanje fisur na ugriznih ploskvah. Zobozdravnik z belim materialom zalije vdolbinice in jamice na zobeh. S tem prepreči, da bi hrana zastajala v njih. Poseg je neboleč, pred zalitjem je treba le temeljito očistiti zobe. Dober zobozdravnik za otroke vam bo priporočil primerno prehrano, ki bo preprečevala nastanek kariesa in vnetih dlesni. Vsebuje naj čim manj prikritih nitratov in aditivov, namesto sladkarij pa naj otrok raje uživa sveže sadje in zelenjavo. Pozitivno se obnese tudi uživanje svežega korenja za prigrizek.

 

Estetska stomatologija na Hrvaškem

Kakovostna estetska stomatologija je plod sodelovanja vrhunskih specialistov s področij implantologije, ortodontske terapije, paradontologije in protetike ter zobnega tehnika. Nove tehnike in materiali omogočajo, da se estetski zobozdravnik lahko ukvarja z najzahtevnejšimi estetskimi rešitvami, da bi svojim pacientom omogočil lepši in mladostnejši nasmeh.

Terapija lepega nasmeha (Smile design) deluje na individualnem pristopu – tesno sodelovanje med zobozdravnikom in pacientom pripomore k vrhunskim rezultatom. Na podlagi zbrane dokumentacije zobozdravnik izdela koncept terapije, ki najbolj ustreza pacientovim zahtevam in željam. Tehnike, posebno znanje, pridobljeno na dodatnih izobraževanjih, in izkušnje dajejo estetskemu zobozdravniku prednost pred navadnim stomatologom.

Zasebna zobozdravstvena ordinacija in dober zobozdravnik za otroke vas pričakujeta na Hrvaškem. Vabljeni na našo spletno stran stomatologije, očesne poliklinike ter estetske in plastične kirurgije!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
Topmed Idealia, Natalija Sakelšek s.p.
Naslov
Javorjeva ulica 4
3000 Celje
Delovni čas
pon-pet: 8:30-17h / sob 8.30-13h
Spletna stran
E-pošta
041 980 950
Seznam fraz
zobozdravnik, zobozdravnik na hrvaškem, estetska stomatologija, zasebna zobozdravstvena ordinacija, zobozdravnik za otroke
ZEMLJEVID