Laserska operacija oči - korekcija vida z vrhunsko tehnologijo

Laserska korekcija vida oziroma lasersko odstranjevanje dioptrije je najbolj učinkovita metoda izboljšave oziroma popolne korekcije vašega vida. Ste naveličani nenehnih težav z očali ali lečami? Morda vaše oči leč ne prenašajo dobro? Vam težave povzroča siva mrena? Laserska operacija oči je najboljša rešitev za vse te težave! Na ta način je svoje težave z vidom rešilo že na milijone ljudi po svetu, saj je laserska operacija oči natančna in zanesljiva metoda, pri kateri tako rekoč ne prihaja do zapletov, cena laserske operacije oči pa je relativno ugodna. Najpomembneje pa je, da je metoda neinvazivna in učinkovita!

Laserska operacija očiLaserska korekcija vida - priprave na operacijo

Če vas zanima laserska operacija oči, vam svetujemo, da osnovne podatke o posegu poiščete na naši spletni strani happymed.si. Tam je tudi elektronski naslov in telefonske številke, kjer lahko dobite še dodatne informacije o tem, kako poteka lasersko odstranjevanje dioptrije. Pokličite na objavljeno telefonsko številko in se naročite na prvi informativni specialistični pregled, ki je v primeru operacije vključen v ceno laserske operacije oči. Na njem vas bomo natančno pregledali, določili dioptrijo in opravili osnovna slikanja, ki so potrebna za pripravo na operacijo. Pregled je namenjen tudi temu, da vam natančno predstavimo, kako poteka laserska operacija oči, kakšni so učinki in kako se morate na operacijo pripraviti sami. Če imamo na voljo prost termin, lahko na operacijo pridete že naslednji dan, sicer pa se dogovorimo za naslednji prost termin oziroma za takrat, ko vam najbolj ustreza.


Katere napake lahko odpravi laserska operacija oči?

Laserska operacija oči oziroma laserska korekcija vida se najpogosteje uporablja za odpravljanje kratkovidnosti (lat. myopia) in daljnovidnosti (lat. hyperopia), ki sta lahko prirojeni ali pridobljeni. Gre torej za lasersko odstranjevanje dioptrije, zato po operaciji ne boste nikoli več potrebovali očal ali leč. Laserska operacija oči je primerna tudi za odstranjevanje sive mrene. Ker je za pacienta zelo neinvazivna, hkrati pa tako rekoč 100-odstotno učinkovita, spada laserska operacija oči med najpogosteje izvajane posege za korekcijo vida.

Topmed Idealia | Laserska operacija vida, cena laserske operacije oči, laserska korekcija vida, lasersko odstranjevanje dioptrije, korekcija vida - povezave do naše spletne strani:

- Cena laserske operacije oči
- Laserska korekcija vida