Poliklinika Dr. Tončić: plastična in lepotna kirurgija nove generacije

Glavna dejavnost blagovne znamke HappyMED je posredovanje kakovostnih medicinskih storitev s področij estetske kirurgije, stomatologije in laserske korekcije vida vodilnih hrvaških ustanov slovenskemu tržišču. Sodelovanje z najvplivnejšimi specialisti, tehnološka dovršenost, najsodobnejše metode dela in prijazen odnos do pacientov pripomorejo k doseganju vrhunskih rezultatov. Vsi medicinski posegi se izvajajo na Hrvaškem – v izbrani kliniki ali ordinaciji. Naš partner na področju estetske plastične kirurgije je Poliklinika Dr. Tončića iz Zagreba, ki je največja in hkrati prva ustanovljena plastična lepotna kirurgija na Hrvaškem.

Poliklinika Dr. Tončić Zagreb

Poliklinika Dr. Tončić – lepotna plastična kirurgija nove generacije

Poliklinika Dr. Tončić se že od samega začetka svojega delovanja ponaša z izbranim specialističnim kadrom, saj zaposluje izključno strokovnjake specialiste in diplomirano medicinsko osebje z bogatimi izkušnjami na področju plastične in lepotne kirurgije. Estetska poliklinika ponuja prijetno ozračje in prijazno osebje, ki je pacientom v času bivanja vedno na voljo za pogovor in profesionalno nego. Vse to daje pacientom zagotovilo za uspešno okrevanje.


Visoka strokovnost in širok spekter lepotnih posegov sta ključnega pomena za visoke standarde svetovne lepotne in plastične kirurgije, ki jih dosega poliklinika Dr. Tončić. Polikliniko pa odlikuje tudi dejstvo, da je prva sodobna estetska klinika, ki nudi lepotne plastične operacije po ugodni ceni.


Pacienti v polikliniki se najpogosteje odločajo za operacije, kot so:

 

HappyMed – lepotna plastična kirurgija namenjena širokemu krogu ljudi

Današnji način življenja je hiter, poln odgovornosti, skrbi in stresa. Živimo tudi dlje kot včasih, a nam čas ne gre vseskozi na roko. Sčasoma si marsikdo zagotovo zaželi spremembo, ki bi polepšala njegovo zunanjost, nasmeh, mu izboljšala vid in stanje kože. Estetska kirurgija nam je pri ohranjanju mladostnega videza v veliko pomoč. Ponudba HappyMed je namenjena širokemu krogu ljudi, zato je Topmed Idealia najboljša izbira za vas.

Nikar ne odlašajte – stopite v stik z nami. Veseli vas bomo! Vabljeni tudi na našo spletno stran.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
Topmed Idealia, Natalija Sakelšek s.p.
Naslov
Javorjeva ulica 4
3000 Celje
Delovni čas
pon-pet: 8:30-17h / sob 8.30-13h
Spletna stran
E-pošta
041 980 950
Seznam fraz
poliklinika, plastična kirurgija, lepotna kirurgija, lepotne operacije, plastične operacije
ZEMLJEVID