Zobna ambulanta – Dental Art Studio Zagreb: zobozdravstvene storitve na Hrvaškem  

Zobna ambulanta - protetikaHappyMed na področju stomatologije sodeluje z moderno opremljeno zasebno ordinacijo, ki je ena vodilnih dentalnih ustanov na Hrvaškem – imenuje se Dental Art Studio Zagreb. Zobna ambulanta visokokakovostnega profila deluje pod okriljem ustanovitelja in vodje zobne ordinacije, ki je tudi estetski zobozdravnik, dr. Nenada Klasića. Dental Art Studio je center lepega nasmeha, ki je namenjen vsej družini. Zobna ambulanta se ponaša z individualnim pristopom, vrhunskimi storitvami in dostopnimi cenami. Posebno pozornost namenja tudi otroški stomatologiji, saj je karies večni problem otrok.

Zobozdravstvene storitve pokrivajo področja, kot so:


Estetski zobozdravnik za prekrasen nasmeh

Estetska stomatologija je namenjena vašemu prekrasnemu nasmehu. Pri tem koristi spretnosti in tehnike, ki zahtevajo timski pristop specialistov s področij implantologije, ortodontske terapije, paradontologije in protetike ter zobnega tehnika. Vse za lepši, mladosten nasmeh in večjo samozavest.

Vodilni estetski zobozdravnik na Hrvaškem dr. Nenad Klasić s pomočjo novih tehnik in materialov v estetski stomatologiji dosega rezultate, ki so doslej veljali za nepredstavljive, rezultate, ki so funkcionalno in estetsko dovršeni.


Estetska zobna ambulanta Dental Art Studio Zagreb

Dental Art Studio je visokokakovostna estetska zobna ambulanta, ki se ukvarja z najzahtevnejšimi estetskimi rešitvami. Estetska stomatologija uporablja tako imenovani postopek Smile design. Ta pojem opisuje individualizirani koncept kreiranja prekrasnega in zdravega nasmeha, v sodelovanju s pacientom in zobnim tehnikom. Med drugim vključuje beljenje zob, kompozitne in keramične luske, zobne implantate, bele plombe in porcelanaste luske.

Terapija lepega nasmeha poteka tako, da estetski zobozdravnik na Hrvaškem opravi pregled in zbere informacije o pacientovem stanju. Informacije vsebujejo stomatološki status, zdravstveno stanje in radiološko dokumentacijo. Na podlagi teh podatkov zobozdravnik izdela koncept terapije, ki najbolj ustreza pacientovim zahtevam in željam. Enostavno in hitro kreiranje ter korigiranje provizorija omogoča, da pacient aktivno sodeluje s predlogi in željami.

Če ima pacient ugodno zobno osnovo, lahko izbere tudi zobne luske. Te služijo izboljšanju sprednje slike nasmeha, barve zob, uredijo razmik med zobmi in katero koli drugo pomanjkljivost.

Odločite se prekrasen nasmeh – obiščite nas na naši spletni strani!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
Topmed Idealia, Natalija Sakelšek s.p.
Naslov
Javorjeva ulica 4
3000 Celje
Delovni čas
pon-pet: 8:30-17h / sob 8.30-13h
Spletna stran
E-pošta
041 980 950
Seznam fraz
zobna ambulanta, dental art studio zagreb, zobozdravnik na hrvaškem, estetski zobozdravnik, zobozdravstvene storitve
ZEMLJEVID