Zasebna zobozdravstvena ordinacija Dental Art Studio

Zasebna zobozdravstvena ordinacija Dental Art Studio je zobozdravstvena ordinacija iz Zagreba z večletnimi izkušnjami in s številnimi zadovoljnimi strankami. Tudi slovenske stranke nas že več let obiskujejo zaradi dobrih referenc, kvalitetnih storitev in materialov ter nizkih cen zobozdravstvenih storitev.


Prednosti Dental Art Studia

Prednosti zasebne zobozdravstvene ordinacije Dental Art Studia so najnovejša tehnološka oprema, visoko kakovostne storitve na vseh področjih dentalne medicine, številne reference in zadovoljni pacienti ter storitve za vso družino.
Strokovno in ljubeznivo osebje zasebne zobozdravstvene ordinacije Dental Art Studia se individualno posveti vsakemu posamezniku, upošteva njegove želje in potrebe.
Zobozdravstvene storitve so vam po predhodnem naročilu na voljo vse dni v tednu, vključno s soboto. Na naročila je potreben predhoden dogovor po telefonu, lahko nam pišete tudi na naš elektronski naslov. Slovenske paciente naroča zunanja sodelavka zasebne zobozdravstvene ordinacije Dental Art Studia, Natalija Sakelšek:
Natalija Sakelšek
Mobitel: +386 41 980 950
Simobil: +386 40 481 233
E-mail: natalija.sakelsek@estetikainzdravje.si

Zobozdravstvene storitve

Med zobozdravstvene storitve zasebne zobozdravstvene ordinacije Dental Art Studia spadajo:
- Diagnostika (RTG/RVG),
- Estetska stomatologija,
- Estetske kompozitne zalivke in nadgradnje nevidne bele plombe in dopolnitev zobnih struktur),
- Inlay/onlay/overlay,
- Veeners (Luske),
- Beljenje zob,
- Profesionalno čiščenje zobnega kamna,
- Profesionalno poliranje zob,
- Endodontija,
- Otroška in preventivna stomatologija,
- Čeljustna kirurgija,
- Protetika,
- Implantologija,
- Ortodontija.
Osebje zasebne zobozdravstvene ordinacije Dental Art Studia se nenehno izobražuje ter izpopolnjuje svoje znanje in izkušnje tako doma kot v tujini, vlaga v nove tehnologije ter s tem nudi najsodobnejše postopke zobozdravstvene medicine ter zagotavlja, da zobozdravstvena ordinacija ustreza merilom, ki so skladna s svetovnimi trendi.


Cenik zobozdravstvenih storitev

Zobozdravstvene storitve zasebne zobozdravstvene ambulante Dental Art Studio so vam na voljo po dostopnih cenah. Za natančnejše informacije nas pokličite ali nam pišite na elektronski naslov oziroma si ogledate cenik zobozdravstvenih storitev. Z veseljem vas bomo sprejeli in odgovorili na vsa vaša vprašanja.