Očesna ambulanta in kirurgija | Okulistična ordinacija dr. Vukas| Očesni pregled

HappyMed je medicinska platforma, katere glavna dejavnost je posredovanje kakovostnih medicinskih storitev s področij estetske kirurgije, stomatologije in laserske očesne kirurgije slovenskemu tržišču. Pri tem sodelujemo z vodilnimi hrvaškimi ustanovami s teh področij.
Očesna ambulanta dr. Vukas je del vodilne očesne poliklinike na Hrvaškem – očesne klinike dr. Vukas. Okulistična ordinacija je specializirana in strokovno usposobljena, da na visoki strokovni ravni izvaja specialistične preglede oči, diagnostiko in zdravljenje očesnih bolezni in motenj vida. Pri svojih postopkih pa uporablja najsodobnejšo medicinsko opremo, zato so tudi rezultati osupljivi. Osnova za ugotovitev, ali je nekdo primeren za operacijo oči, je natančen očesni pregled, ki ga opravi očesna ambulanta. Najpogostejši postopek, ki ga očesna kirurgija izvaja, pa je laserska operacija oči.


Specialistični očesni pregled kot pred priprava na operacijo oči

Pregled oči lahko naredi več, kot da samo določi vašo korekcijo vida. Reden očesni pregled vam bo pomagal ohraniti vid in nasploh izboljšal kakovost življenja. Okulistična ambulanta dr. Vukas izvaja samoplačniške preglede oči, ki so prvi korak do laserske operacije oči. Oftalmolog bo vaše oči natančno pregledal, diagnosticiral motnjo vida in podal oceno o primernosti za operacijo. Ker pri pregledu uporabljajo metodo za širjenje zenic, na dan pregleda operacija oči še ni mogoča. Seveda pa se boste lahko dogovorili za njen termin in morda bo operacija opravljena že naslednji dan.


Očesna kirurgija – z novejšimi tehnologijami do odličnega vida

Napak, ki vplivajo na poslabšanje vida, je več vrst. Imenujemo jih deviacije nižjega in višjega razreda in so pri vsakem človeku s slabšim vidom različne. Pred CustomVue Wavefront tehnologijo so se lahko zdravile le deviacije nižjega razreda – kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem. Očesna kirurgija pa je z novo CustomVue Wavefront tehnologijo naredila velik korak naprej. Sedaj lahko kirurgi izmerijo in popravijo edinstvene napake vida kar do 25-krat natančneje kot s prejšnjimi metodami. Tako lahko odpravijo tudi deviacije višjega razreda, ki jih povezujemo z bleščanjem in svetlobnimi krogi in zaradi katerih je vaš vid ponoči slabši kot podnevi. Po operaciji boste tako videli še bolje kot s korekcijskimi očali ali kontaktnimi lečami.

Za še več podrobnosti o boljšem vidu obiščite našo spletno stran, kjer imamo poleg očesne ambulante tudi dežurno zobno ambulanto ter polikliniko lepotne kirurgije!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
Topmed Idealia, Natalija Sakelšek s.p.
Naslov
Javorjeva ulica 4
3000 Celje
Delovni čas
pon-pet: 8:30-17h / sob 8.30-13h
Spletna stran
E-pošta
041 980 950
Seznam fraz
očesna, očesna ambulanta, očesna kirurgija, okulistična ordinacija, očesni pregled
ZEMLJEVID