Laserska operacija oči in predhoden pregled vida – Zagreb

Vodilna očesna klinika na Hrvaškem – klinika dr. Vukas Zagreb – zaposluje vodilne kirurge iz regije in tujine. Tako kirurgi kot medicinsko osebje so strokovno izobraženi in imajo obilico izkušenj, da lahko  pacientom klinike nudijo kakovostno oskrbo. Ker očesna klinika uporablja najsodobnejšo tehnologijo, so metode laserske kirurgije oči najvarnejše in najbolj zanesljive v tem delu Evrope ter dosegajo vrhunske rezultate. Laserska operacija oči se na očesni kliniki izvaja po različnih metodah:

  • VISX,
  • CustomVue Waterfront: standarna ali napredna oblika,
  • Intralase,
  • PRK in 
  • LASIK.

Pred vsako operacijo pa je na očesni kliniki treba opraviti pregled vida, ki poda odgovore o tem, ali ste primeren kandidat za operacijo.


Predoperativni pregled vida odloča o primernosti za operacijo

Natančen pregled oči je osnova za odgovor na vprašanje, ali je laserska operacija oči primerna ali ne. Oftalmolog tako pregleda ostrino vida brez očal, določi dioptrijo, izmeri očesni pritisk, preveri, v kakšen stanju je roženica, in s pomočjo biomikroskopa pregleda sprednji in zadnji del očesa. Zaradi  opravljene skiaskopije – širjenja zenic s pomočjo dveh vrst kapljic – laserska operacija oči ni možna takoj po opravljenem pregledu. Lahko pa se dogovorite za termin operacije. Če je termin prost, je lahko ta že naslednji dan.


Z lasersko operacijo oči do odličnega vida

Laserska operacija vida sodi med najnovejše metode v tehnologiji laserske kirurgije oči. Čeprav so konvencionalni postopki LASIK in LASEK veliko pripomogli k napredku na področju očesne kirurgije, so pacienti na očesni kliniki dr. Vukasa Zagreb deležni najnovejše in najnaprednejše tehnologije laserske korekcije vida, in sicer s pomočjo naprednega Wavefront CustomVue postopka. Ta tehnologija omogoča kirurgom, da izmerijo in popravijo edinstvene napake ter dosežejo, da vid postane odličen. Naj vaš vid po naši zaslugi postane odličen. Dovolite, da očesna klinika dr. Vukas Zagreb vaše življenje za vedno obrne na bolje.

Vabljeni na našo spletno stran, kjer se lahko informirate tudi o lepotnih operacijah, npr. o operaciji nosu, ki jih izvaja estetska kirurgija Dr. Tončića!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
Topmed Idealia, Natalija Sakelšek s.p.
Naslov
Javorjeva ulica 4
3000 Celje
Delovni čas
pon-pet: 8:30-17h / sob 8.30-13h
Spletna stran
E-pošta
041 980 950
Seznam fraz
laserska operacija oči zagreb, operacija oči zagreb, laserska operacija vida, pregled oči, operacija vida
ZEMLJEVID