Oftalmolog | Okulistični pregled | Očesna oz. oftalmološka klinika Zagreb

Očesna klinika dr. Vukas Zagreb je specializirana in strokovno usposobljena za specialistične preglede oči, diagnostiko in zdravljenje očesnih bolezni in motenj vida. Že od samega začetka sodeluje s priznanimi kirurgi s področja bolezni oči in dioptrije. Kot prva oftalmološka klinika na Hrvaškem je začela z operacijami sive mrene v lokalni anesteziji, z malim rezom roženice in brez šivov. Pacienti klinike so po zaslugi moderne tehnologije in medicinske opreme deležni najbolj kakovostne oskrbe. Samoplačniški okulistični pregled, ki ga na kliniki opravi specializirani oftalmolog, je visokokakovosten in natančen. Pove pa tudi, ali ste primerni za lasersko operacijo oči ali katerokoli drugo operativno metodo na očeh. Očesna klinika je namreč del očesne poliklinike dr. Vukas Zagreb, ki je na Hrvaškem priznana kot vodilna na področju laserske korekcije vida. Oftalmolog na pregledu določi dioptrijo – ostrino vida, ki je pomembna za operacijo.


Okulistični pregled – pregled vašega splošnega očesnega zdravja

Oči so eden izmed naših najpomembnejših čutil. Reden okulistični pregled vam zagotavlja, da boste še naprej lahko uživali v dobrem zdravju oči in vida, saj lahko oftalmolog odkrije bolezenske spremembe na vaših očeh. Očesne bolezni lahko razkrijejo tudi zgodnje znake zdravstvenih problemov, kot so glavkom, visok krvni pritisk in sladkorna bolezen.

Ker se naše oči skozi čas spreminjajo, je priporočljivo opraviti redni pregled vida vsaki 2 leti. V primeru, da se motnje vida pojavijo že prej, vam svetujemo, da se na okulistični pregled vida naročite čim prej. Z rednimi pregledi vida lahko vsak posameznik naredi zelo veliko za zdravje svojih oči. Veliko pa lahko zanje naredite sami – na primer z uživanjem primernih živil.


Oftalmolog priporoča hrano za oči

S pravilno izbiro živil lahko preprečimo okvare oči in vida ter celo izboljšamo vidno kondicijo oči. Za zdrave oči in dober vid so potrebne učinkovine, ki očem dovajajo hranila. Ta hranila se nahajajo v svežem sadju – vitamin A, ki se nahaja v malinah, je naravno sredstvo proti okvaram oči in motnjam vida – in v surovi zelenjavi. Za zdravo delovanje oči je nujno pomembna tudi voda.  

Vabljeni na našo spletno stran, kjer si lahko ogledate tudi naše ostale storitve pod zobozdravstvena ambulanta ter plastična kirurgija!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
Topmed Idealia, Natalija Sakelšek s.p.
Naslov
Javorjeva ulica 4
3000 Celje
Delovni čas
pon-pet: 8:30-17h / sob 8.30-13h
Spletna stran
E-pošta
041 980 950
Seznam fraz
oftalmolog, okulistični pregled, očesna klinika zagreb, oftalmološka klinika
ZEMLJEVID