Laserska operacija oči – cena | Okulistični pregled v Zagrebu | Cenik

HappyMed vam predstavlja vodilno očesno kirurgijo sprednjega in zadnjega očesnega segmenta na Hrvaškem in v širši regiji – očesno polikliniko dr. Vukas. Vodilni kirurgi očesne kirurgije iz Republike Hrvaške, Slovenije, ZDA, Italije in Nemčije s seboj prinašajo znanje in izkušnje, potrebne za zagotavljanje odličnih rezultatov in za zdravje pacientov nasploh. Pacientom bodo zagotovili visokokakovostno oskrbo in izboljšanje vida.

Očesna klinika dr. Vukas je za določene posege na očeh edina na Hrvaškem. Med najbolj iskanimi postopki pa je laserska operacija oči. Laserska operacija oči v Zagrebu, ki jo izvaja specialist dr. Zdeslav Vukas v kliniki Optical Express, izstopa v vseh pogledih tako po kakovosti postopka kot po uporabi sodobne tehnologije.


Cena laserske operacije oči – cenik storitev na spletni strani

Okulistični pregled poteka tako, da se s pregledom oči na očesni kliniki natančno določi dioptrija. V VisuMed Zagreb nato sledita dva pregleda, po katerih se znova vrnete v očesno kliniko. Tam boste opravili postopek, imenovan skiaskopija, kar pomeni širjenje zenic s pomočjo uporabe dveh vrst kapljic. Cena prvega pregleda znaša 70 evrov.

Zaradi širjenja zenic na dan prvega pregleda laserska operacija oči še ni mogoča. Se pa lahko za termin laserske operacije vida dogovorite že naslednji dan. Okulistični pregled je vštet v ceno storitve, če poseg opravite v roku treh mesecev po pregledu. Cenik vseh storitev pa je viden tudi na naših spletnih straneh.


Laserska operacija oči – CustomVue Wavefront tehnologija

Laserska operacija vida sodi med najnovejše metode v tehnologiji laserske kirurgije oči. Na očesni polikliniki dr. Vukas laserske operacije vida potekajo na najvišji ravni, saj kirurgi pri tem uporabljajo CustomVue Wavefront tehnologijo. Na voljo sta dva laserska postopka – standardni ali napredni.  Z Wavefront tehnologijo lahko očesni kirurgi izmerijo in popravijo edinstvene napake vida vsakega posameznika posebej. Pacient ima tako možnost, da si vid izboljša še znatneje, kot bi si ga s korekcijskimi očali ali kontaktnimi lečami. Natančnost te tehnologije je v primerjavi s tradicionalnimi metodami kar 25-krat večja. Wavefront postopek tako daje večjo možnost boljšega vida od standardnega postopka.

Zato nikar ne odlašajte in stopite v stik z nami. Vabljeni na našo spletno stran.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
Topmed Idealia, Natalija Sakelšek s.p.
Naslov
Javorjeva ulica 4
3000 Celje
Delovni čas
pon-pet: 8:30-17h / sob 8.30-13h
Spletna stran
E-pošta
041 980 950
Seznam fraz
laserska operacija oči cena, okulistični pregled, cena laserske operacije oči, laserska operacija oči cenik, laserska operacija oči zagreb
ZEMLJEVID