Laserska operacija vida - poskrbite za svoje oči

Laserska operacija vida je največ, kar lahko storite za svoje oči. Tako boste poskrbeli, da nikoli več ne boste potrebovali očal ali kontaktih leč, saj je lasersko odstranjevanje dioptrije zanesljiv in učinkovit postopek, s katerim povsem popravite svoj vid. Če želite, da je laserska operacija dioptrije izvedena resnično vrhunsko, se obrnite na HappyMed. Dolgoletne izkušnje in številni zadovoljni uporabniki naših storitev so zagotovilo, da se vam bo posvetila vrhunska skupina strokovnjakov, ki ve, kaj je strokovna operacija oči. Cena vseh naših storitev je zapisana tudi na naši spletni strani.

Uspešno lasersko odstranjevanje dioptrije

Laserska operacija vida oziroma dioptrije je najbolj učinkovit postopek za izboljšanje vida. Primeren je za odpravljanje kratkovidnosti, daljnovidnosti in astigmatizma, pa tudi za odstranitev sive mrene in nekatere druge zdravstvene težave. Najpogostejše okvare vida, pri katerih se uporablja laserska operacija, so predolgo očesno zrklo (kratkovidnost), prekratko očesno zrklo (daljnovidnost) in nepravilna ukrivljenost očesne leče in roženice, lahko tudi obeh hkrati (astigmatizem oz. cilinder). Laserska operacija oči vse te težave uspešno in hitro odpravi.

Laserska operacija dioptrije - različni postopki

Laserska operacija vida je lahko opravljena z različnimi postopki in laserji, ki jih naši vrhunski kirurgi izberejo glede na specifične potrebe posameznega pacienta. Opravljamo naslednje postopke laserskega odstranjevanja dioptrije:

  • VISX laser,
  • Advanced CustomVue Wavefront,
  • Intralase,
  • PRK,
  • Lasik.


Z VISX laserjem, ki je najpogosteje uporabljen pri laserskih operacijah vida, kirurg s sprednje strani oblikuje roženico s hladnim zrakom. Pri tem odstrani manj tkiva kot nekateri drugi laserji. Najnaprednejša laserska operacija dioptrije je postopek, imenovan Advanced CustomVUE Wavefront. Z njim se vse postopke natanko prilagodi posameznemu pacientu in njegovim potrebam, in sicer kar 25-krat natančneje kot pri običajnih metodah za lasersko odstranjevanje dioptrije. Pri postopku Lasik laser preoblikuje roženico, pri PRK pa tanko plast roženice dvigne in jo stanjša malo više. Intralase je primeren predvsem za tiste, ki zaradi pretanke, ravne ali strme roženice niso primerni za Lasik.Topmed Idealia | Laserska operacija, operacija oči cena, lasersko odstranjevanje dioptrije, laserska operacija vida, laserska operacija dioptrije - povezave do naše spletne strani: