Facelift – pomlajevanje in lifting obraza

Facelift je eden najzahtevnejših lepotnih kirurških posegov za dolgotrajno pomlajevanje obraza. Glajenje gub se sicer lahko doseže tudi nekirurško, in sicer s pomočjo polnil in botoxa; pomlajevanje pa doseže večji učinek pri zahtevnejšem posegu, kjer se lifting obraza izvaja operativno. Tak poseg imenujemo tudi facelift. Kirurški turizem Topmed Idealia svojim strankam za lifting obraza in pomlajevanje nudi ugodne cene. Več si lahko preberete na spletni strani: www.happymed.si.
 

Facelift – pomlajevanje obraza

Mnogi se odločajo za pomlajevanje in osvežitev obraza s pomočjo estetske kirurgije. Zagotovite si tudi vi svež in mladosten videz – to vam sedaj omogoča lepotna Happymed . Pomlajevanje za ohranitev ali povrnitev mladosti vam nudi Kirurški turizem Topmed Idealia. Najpopularnejši tovrstni estetski poseg je facelift, ki se navadno izvaja operativno, na voljo pa vam je tudi bolj prijazen način - nekirurški lifting obraza.

 

Lepotna kirurgija Happymed – kakovost ugodneje

Facelift - pomlajevanje obraza

Kirurški turizem Topmed Idealia odlikujeta predvsem priznani lepotni kirurg z odličnimi referencami  ter vrhunska, a cenejša kirurgija. Poliklinika Topmed Idealia nudi različne estetske posege za pomlajevanje in korekcijo, predstavlja pa se tudi s sloganom »Happymed «. Zavedamo se, da lepotna kirurgija še vedno predstavlja luksuzni trend, temu primerne pa so tudi cene. Zato je »prvorazredna lepotna kirurgija Happymed« naše prvo vodilo. Več informacij na www.happymed.si.

 

Kirurški turizem Topmed Idealia nudi

Estetska kirurgija – HappyMED. Privoščite si kakovostno pomlajevanje in večno mladost. Več informacij si lahko ogledate na spletni strani: www.happymed.si

 

Facelift | Facelift cenazobna ambulanta, očesna klinika - lepotna klinika Topmed Idealia vam predstavlja:

•    Pomlajevanje
•    Lifting obraza oz. facelift
•    Nekirurški lifting obraza
•    Pomlajevanje obraza

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
Topmed Idealia, Natalija Sakelšek s.p.
Naslov
Javorjeva ulica 4
3000 Celje
Delovni čas
pon-pet: 8:30-17h / sob 8.30-13h
Spletna stran
E-pošta
041 980 950
Seznam fraz
facelift, happymed, topmed idealia, pomlajevanje, lifting obraza
ZEMLJEVID