Očesna klinika – vrhunska očesna kirurgija

Očesna klinika Zagreb je vrhunska okulistična ustanova, kjer vas bomo z veseljem sprejeli le na okulistični pregled, naša dejavnost pa so tudi operativne korekcije oči, ki vključujejo tudi lasersko odstranjevanje dioptrije. Očesna klinika Zagreb je ekskluzivni partner HappyMed. S svojimi vrhunskimi kirurgi in zdravstvenim osebjem ter vrhunsko lasersko opremo, ki sta jo za svoje zaposlene odobrila tudi Nasa in NATO, omogoča kakovostne specialistične preglede oči in laserske operacije.


Očesna klinika – specialistični okulistični pregled

Očesna klinika Zagreb se lahko pohvali z mednarodno priznanimi vrhunskimi kirurgi in opremo, ki za vedno spremenijo vaš pogled na svet – in to dobesedno! Preden se odločimo za kakršen koli poseg, je seveda nujen specialističen pregled oči pri našem okulistu. Očesna kirurgija namreč ni omejena le na samo operacijo, temveč očesna klinika izvaja tudi vse okulistične preglede. Pred vsako operacijo je najprej na vrsti temeljit pregled, na katerem okulist določi specifično okvaro oziroma težavo pri posameznem pacientu in izbere ustrezno terapijo. Okulistična ambulanta namreč vztrajno izvaja politiko individualnega dela s pacientom, saj je le tako uspeh res lahko popoln. Pred vsako operacijo mu natančno razloži potek operacije ter predviden rezultat.

 

Okulistični pregled po operaciji – popolna post-operativna oskrba

Očesna klinika Zagreb seveda poskrbi tudi za pregled oči po operaciji. Čeprav je okrevanje po laserskih operacijah relativno hitro, pa je očesna kirurgija vključuje tudi post-operativno oskrbo pacienta. Zaradi svojih kakovostnih storitev se lahko naša očesna klinika pohvali, da so ji operacijo oči in druge okulistične posege zaupale mnoge znane osebnosti, od svetovno priznanih športnikov do drugih javnih osebnosti. A čeprav očesna klinika Zagreb zaposluje očesne kirurge svetovnega slovesa in imamo edini v tem delu Evrope na voljo nekatere laserske operacije, so cene naših storitev ostale ugodne.


Topmed Idealia | Očesna klinika, očesna kirurgija, okulistični pregled, pregled oči, očesna klinika Zagreb – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
Topmed Idealia, Natalija Sakelšek s.p.
Naslov
Javorjeva ulica 4
3000 Celje
Delovni čas
pon-pet: 8:30-17h / sob 8.30-13h
Spletna stran
E-pošta
041 980 950
Seznam fraz
očesna klinika, očesna kirurgija, okulistični pregled, pregled oči, očesna klinika
ZEMLJEVID