Zobozdravstvena ambulanta – zobna ordinacija na Hrvaškem | Storitve – cenik

Zobna ambulanta Dental Art StudioZobozdravstvena ambulanta Dental Art Studio Zagreb je zasebna zobna ambulanta visokokakovostnega profila in se umešča med vodilne stomatološke ustanove na Hrvaškem. Medicinsko osebje se poslužuje najbolj kakovostnih stomatoloških materialov, moderna zobozdravstvena ordinacija pa je opremljena z najnovejšo tehnološko opremo. Center lepega nasmeha se ponaša z individualnim pristopom do pacientov, zobozdravstvene storitve so vrhunske kakovosti, cenik, ki je dostopen tudi na spletni strani, pa dokazuje tudi cenovno dostopnost storitev. Na voljo so vam vse storitve stomatologije, estetske in ortodontske terapije ter posegi čeljustne kirurgije, najpogosteje implantologije. Zobozdravstvene storitve dopolnjujejo še visokokvalificirani zobni tehnik in asistenti. Delovni čas je prilagodljiv, čakalne dobe pa kratke. Posegi na zobeh in zobnih tkivih potekajo v lokalni anesteziji in so neboleči.

 

Zobna ordinacija na Hrvaškem in estetska stomatologija

Zobozdravstvena ambulanta velik poudarek daje interdisciplinarni estetski stomatologiji, saj je ustanovitelj in vodja zobne ambulante estetski zobozdravnik dr. Nenad Klasić, ki je vodilno ime tovrstne stomatologije v regiji. Zobna ordinacija se ponaša z ekskluzivno ponudbo implantologije in protetike. Vse implantološke posege izvaja specialist zobne in čeljustne ortopedije dr. Matko Božić. Posebna pozornost pa je namenjena tudi otroškemu zobozdravstvu.

 

Zobozdravstvene storitve – cenik

Cenik posameznih storitev za posamezna stomatološka področja lahko najdete na naši spletni strani. Za prvi vtis naj bo dovolj podatek, da cena prvega pregleda znaša 30 evrov, za zdravljenje zoba z enim kanalom v okviru enega obiska pa boste odšteli 70 evrov. Na spletni strani si lahko ogledate še cene ostalih storitev, na primer beljenja zob, začasne prevleke ali zobnega implantanta. Svoj cenik za storitve ima tudi zobna ordinacija – na njem boste tako med drugim našli ceno za koreninsko zdravljenje zob.

Zobozdravstvena ambulanta Dental Art Studio redno prireja popuste na določene storitve in vas tako preseneča z najaktualnejšimi cenami na tržišču estetskega zobozdravstva.

Za kakršnekoli informacije pa vas vljudno vabimo, da si ogledate našo spletno stran.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
Topmed Idealia, Natalija Sakelšek s.p.
Naslov
Javorjeva ulica 4
3000 Celje
Delovni čas
pon-pet: 8:30-17h / sob 8.30-13h
Spletna stran
E-pošta
041 980 950
Seznam fraz
zobozdravstvena ambulanta, zobozdravstvene storitve cenik, zobozdravnik na hrvaškem, zobozdravstvena ordinacija, zobna ordinacija cenik
ZEMLJEVID