Rinoplastika oz. korekcija nosu – lepotna opracija nosu

Korekcija nosu je pogosta lepotna operacija, pri kateri se popravi obliko oz. zunanji videz nosu. Poleg tega operacija nosu lahko, kadar je to potrebno, uredi dihalne poti, za nemoten pretok zraka skozi nos. Ker marsikdo ni zadovoljen s svojim nosom, je rinoplastika enostaven odgovor na to perečo težavo, saj drugih metod preoblikovanja nosu ni. Zato se v primeru nezadovoljstva priporoča lepotna operacija nosu.

Rinoplastika - operacija nosuRinoplastika in podrobnosti, ki jih vključuje operacija nosu

Korekcija nosu poteka pod lokalno anestezijo. Po njej pacienti le redko čutijo bolečine, je pa teden dni potrebno nositi opornico. Oteklina nosu načeloma hitro splahni, končni rezultat pa je zares viden v roku dveh mesecev po posegu, ko se nos formira v dokončno lego. Možni sta odprta ali zaprta operacija nosu. Poleg rinoplastike lahko v našem podjetju Topmed Idealia opravite še: facelift, na voljo je tudi povečanje prsi, revizijska rinoplastika, abdominoplastika in ostale lepotne operacije.


Rinoplastika in postopek korekcije nosu – Topmed Idealia

Kirurgija HappyMED omogoča več vrst estetskih popravkov nosu. Pacient in kirurg najprej obdelata specifike posega in končni izgled nosu predebatirata pri pregledu pred operacijo. Hkrati se naredi tudi računalniška simulacija, iz katere je razvidnen izgled nosu po operaciji. Pacient ob pregledu dobi tudi napotke glede ravnanja pred in po operaciji.

Operacija nosu poteka pod lokalno ali splošno anestezijo in traja 2 – 4 ure. Lepotna operacija nosu je preprosta korekcija nosu, ob kateri je možno opraviti še kak drug estetski poseg, saj je obremenitev telesa tako najmanša, ker je pacient pod anestezijo.

Po posegu je omogočeno bivanje do 24 ur v prostorih klinike, oz. tudi več, kadar je le-to potrebno. Lepotna operacija nosa povzroči le blago bolečino, ki se jo da preprosto ublažiti s protibolečinskimi sredstvi.


Revizijska rinoplastika – revizijska lepotna operacija nosu

Revizijska rinoplastika oz. ponovna lepotna operacija nosu je poseg, pri katerem se korigira že operiran nos, s katerim pa pacient ni zadovoljen (bodisi zaradi videza, bodisi zaradi težav pri dihanju ipd.). Ker je tovrstna revizijska operacija nosu zelo zahtevna, je poseg potrebno opraviti pri izkušenem kirurgu. Kirurgija HappyMED je specializirana tudi za take posege.

 

Lepotna operacija – cena

Kompletna lepotna operacija nosu stane 1.800 €, kompletna (odprta) korekcija nosu za vrh nosu pa 2.200 €.
 

Rinoplastika in ostale storitve kirurgije HappyMed:VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
Topmed Idealia, Natalija Sakelšek s.p.
Naslov
Javorjeva ulica 4
3000 Celje
Delovni čas
pon-pet: 8:30-17h / sob 8.30-13h
Spletna stran
E-pošta
041 980 950
Seznam fraz
rinoplastika, operacija nosu, korekcija nosu, kirurgija Happymed, lepotna operacija nosu, lepotna operacija cena, revizijska rinoplastika
ZEMLJEVID