Bojlerji – električni (električni grelniki vode)

Električni bojlerji oz. električni grelniki vode so nepogrešljivi v kopalnicah in kuhinjah, kjer mora biti ogrevana voda vedno na voljo. V ponudbi podjetja THS boste našli raznovrstne bojlerje (električne) številnih svetovno priznanih proizvajalcev. Električni bojlerji oz. električni grelniki vode iz naše ponudbe se ponašajo z izredno zanesljivostjo, energijsko varčnostjo, dolgo življenjsko dobo in estetskim videzom. Vrhunska tehnična izvedba bojlerjev (električnih), preprečuje rjavenje in okvare zaradi vodnega kamna, vseeno pa priporočamo redno čiščenje in vzdrževanje, ki bo poskrbelo za optimalno delovanje bojlerja. Električni bojlerji (električni grelniki vode) Robert Bosch so vam na voljo v različnih kapacitetah, tako da bo vsakdo zagotovo našel primernega zase.

 

Električni konvektorji in bojlerji

 

Električni grelniki vode in preostala ponudba

Poleg bojlerjev (električnih) boste pri nas našli tudi druge naprave za ogrevanje vode in prostorov – električne konvektorje, električne kotle za centralno ogrevanje in še bi lahko naštevali. Električni kotli tako omogočajo ogrevanje vode, kjer ni možnosti shranjevanja drugih energentov, električni konvektorji pa omogočajo varčno ogrevanje posameznih prostorov.

 

 

Električni konvektorji

Električni konvektorji so lahko talni ali stenski. Delujejo po načelu naravnega kroženja zraka in pri svojem delovanju ne povzročajo hrupa. Varni so tudi za otroke, saj imajo zaščito pred opeklinami. Električni konvektorji delujejo avtomatizirano, varujejo pred zmrzovanjem (ko temperatura pade pod določeno vrednost) in se hkrati ponašajo z izredno dolgo življenjsko dobo. V naši bogati ponudbi boste našli konvektorje in radiatorje svetovno priznanih proizvajalcev, kot so Radson, Ocean, Aklimat, Bial, Ferroli Konvektorji in IMP Konvektorji. Električni konvektorji združujejo funkcionalne lastnosti s privlačnim videzom, kar postana čedalje pomembnejši kriterij za sodobnega kupca. Prepričani smo, da bodo tudi vas navdušili s svojo praktičnostjo, enostavno uporabo in nemotečim videzom, ki se bo podal v čisto vsako hišo ali stanovanje. Za dodatne informacije obiščite našo spletno stran ali pa nas kontaktirajte preko pošte oz. telefona. Z veseljem bomo odgovorili tudi na morebitna vprašanja, ki se vam porajajo.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
THS d.o.o.
Naslov
Zagrebška cesta 28
2000 Maribor
Delovni čas
Pon-pet: 7-18, sob: 8-13
Spletna stran
E-pošta
+386 02 4624 810
Seznam fraz
bojler električni, električni konvektorji, električni grelniki vode
ZEMLJEVID