Toplozračni kamini so idealni za živi ogenj na enostaven način

Toplozračni kamini so idealna rešitev za tiste, ki ljubijo kamine, ne želijo imeti peči ali kamina za centralno ogrevanje, a hočejo segreti vse prostore v stanovanjski enoti, ki jo pokriva toplozračni kamin. Toplozračni kamini so tako idealni za vikende oziroma bivališča, ki so le občasno naseljena, saj že v eni ali dveh urah segrejejo prostore, skozi katere so speljane toplozračne cevi. Na ceniku kaminov podjetja THS si lahko ogledate našo pestro ponudbo kaminskih vložkov v akciji, kaminov na pelete in celo pribora za kamine.

OGLEJTE SI NAŠO PONUDBO TOPLOZRAČNIH KAMINOV

S toplozračnimi kamini prostore hitro ogrejemo in shladimo

Ko zakurimo toplozračni kamin prostore hitro ogrejemo. Ko s kurjenjem prenehamo pa se prostori tudi zelo hitro ohladijo. Zato je ta vrsta kaminov idealna za prostore, ki so dolgo časa nenaseljeni. V takšnih objektih namreč strošek peči ali kamina za centralno ogrevanje ni upravičen. S pomočjo našega cenika kaminov si lahko hitro izračunate, koliko bi vas takšna investicija stala.

Toplozračni kamin za centralno ogrevanjeS kaminom za centralno ogrevanje kurilnica v dnevni sobi

Kamin za centralno ogrevanje je izvrstna iznajdba, saj je vaša kurilnica lahko kar sredi dnevne sobe. Z njim tako ubijete dve muhi na en mah, saj pridete do ličnega kamina v dnevni sobi in hkrati do peči za centralno ogrevanje. Na ceniku kaminov je razvidno, koliko s tem prihranite. Toplo priporočamo, saj se zavedamo, da je dandanes prihranek pri vgradnji sistema za ogrevanje prav tako pomemben kot nizek strošek kurjave med kurilno sezono.

Cenik kaminov priča o veliki ugodnosti naše ponudbe

V času naraščajoče draginje in gospodarske krize se podjetje THS trudi, da svojim strankam omogoči ugoden cenik kaminov in njihovih pripomočkov, kot je denimo pribor za kamin. Ugodno ponujamo toplozračne kamine, kamine za centralno ogrevanje in seveda tudi celo paleto različnih kaminskih vložkov. Pri nas so kaminski vložki pogosto v akciji.

Ths.si | Toplozračni kamini samostojno ogrejejo celotno stanovanjsko enoto - povezave do naše spletne strani: