Zalogovnik vode cenaZalogovnik tople vode - najboljša rešitev za grejanje sanitarne vode

Zalogovnik vode je najbolj primeren, kadar želimo imeti neprekinjen dostop do velikih količin vode, potrebne za razne namene. Se pogosto uporabljajo kot hranilniki za hladilne sisteme, ki jim svojim volumenom omogočajo veliko kapaciteto hlajenja in učinkovito toplotno izolacijo. Zalogovnik tudi lahko porabimo za ogrevanje prostora, ob čemer pridobimo komfortno ogrevanje z izjemno majhnimi stroški. Zalogovniki ali hranilniki tople vode pa se kažejo kot ena najbolj učinkovitih rešitev za toplo sanitarno vodo na domu. Njihove povprečno visoke cene zdaj so stvar preteklosti, saj se lahko kupi kakovosten zalogovnik vode po ugodni ceni, ki se bo vam isplačal še dolgo v prihodnosti.


Kakšne ugodnosti lahko prinaša zalogovnik z vključenim bojlerjem?

Vse je več zalogovnikov tople vode dostopno z integriranim bojlerjem, čeprav lahko delujejo v celoti brez njeg. Nekateri zalogovniki uporabljajo spirale ali kače, ki delujejo kot koordinirani toplotni izmenjevalniki. Obstajejo tudi zalogovniki za toplotne črpalke, katerim zaseben bojler ni potreben. Če pa bi se odločili kombinirati zalogovnika tople vode in bojlerja za hitro in zmogljivo segrejavanje, vsekakor izberite zalogovnik in bojler v enem združenem sistemu. Na ta način boste prihranili nekaj prostora, pa tudi energije, ki je sicer potrebna ob dovajanju toplote v zalogovnik.

Zalogovniki tople vode THS, d.o.o.Ponujamo najkvalitetnejše zalogovnike vode in toplote za dom

Imamo pestro ponudbo zalogovnikov vode za vse namene, prav tako kot velik izbor blagovnih znamk, ki so postale sinonimi za kvaliteto. Lahko izbirate med zalogovniki vseh volumenov in veličin, z izolacijo ali brez nje. Pri nas dobite izdržljive, kakovostne zalogovnike tople vode po začetni ceni že od 500 evrov, ki je gotovo najkonkurentnejša na trgu. Poleg tega prav tako imamo zalogovnike toplote, ki vam bodo omogočili ogrevanje z najmanjšo mogočo emisijo plinov in minimalno nečistoč. Ponujamo tudi zalogovnike s protočnim in potopljenim bojlerjem za maksimalnu učinkovitost ob minimalni rabi prostora. Zagotovili smo vse ogrevalne opcije, izbor pa je na vam!

Kotli na drva: https://www.vsi.si/ths/kotli-na-drva

PEČ NA KURILNO OLJE

PLINSKI GRELNIKI VODE