Toplotne črpalke zrak voda in voda voda za ogrevanje

Toplotne črpalke zrak voda imajo veliko prednosti v primerjavi z ostalimi ogrevalnimi sistemi. Ena izmed njih je zagotovo velik prihranek pri stroških ogrevanja. Pa tudi cenik toplotnih črpalk je pri nas ugoden. Toplotna črpalka zrak voda je med toplotnimi črpalkami cenovno najbolj ugodna in je odlična izbira za centralno ogrevanje prostorov in pripravo sanitarne vode. V naši ponudbi boste poleg toplotne črpalke zrak voda našli tudi toplotne črpalke voda voda, katerih cenik je prav tako ugoden. Vse o delovanju toplotne črpalke lahko izveste na naši spletni strani, lahko pa nas tudi obiščete in razložili vam bomo vse, kar morate vedeti o toplotnih črpalkah.

toplotne črpalke za ogrevanjetoplotne črpalke cenik

Cenik toplotnih črpalk zrak voda

V podjetju THS vam ponujamo ugodno ceno toplotnih črpalk. Cenik si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa vam ga posredujemo v našem podjetju. Vas zanima, kako deluje toplotna črpalka zrak voda? Za svoje delovanje kot glavni vir izkorišča zrak, neizčrpen vir energije, ki je povsod okoli nas in je brezplačen. Toplotne črpalke zrak voda so primerne tudi za ogrevanje sanitarne vode, za svoje delovanje pa porabijo izredno malo električne energije. Toplotne črpalke zrak voda so okolju in uporabniku prijazne naprave, ki so primerne tako za novogradnje, kakor tudi za sanacijo starejših objektov. Če ne veste, katero toplotno črpalko izbrati za svoj dom, vam bomo pri izbiri z veseljem pomagali.

Toplotna črpalka voda voda omogoča velike prihranke

Delovanje toplotne črpalke voda voda je enostavno. Deluje po principu segrevanja podtalne vode za ogrevanje prostora. Toplotna črpalka črpa vodo v toplotni izmenjevalnik iz vodnjaške vrtine, oddaljenost pa mora biti tolikšna, da se prepreči kroženje vode. Le na tak način bo, namreč, delovanje črpalke optimalno. Izračuni kažejo, da je ogrevanje s toplotno črpalko izredno ugodno, saj nudijo maksimalen izkoristek energije. Omenjene toplotne črpalke so visoko učinkovite naprave, ki vam omogočajo visoke prihranke pri stroških ogrevanja.