Toplotne črpalke za sanitarno vodo in centralno ogrevanje: kako delujejo?

Toplotne črpalke za sanitarno vodo in ogrevanje so odlična rešitev za centralno ogrevanje prostorov in ogrevanje sanitarne vode. Vas zanima, kako deluje toplotna črpalka in kolikšna je cena toplotne črpalke v THS? Podjetje THS se ukvarja s prodajo vodovodne in plinske instalacije, centralne kurjave in sanitarne keramike. Velik poudarek pri svojem delu dajemo prav področju alternativnih virov, kot so toplotne črpalke, kamini in solarni sistemi. Ponujamo vam ugodno ceno in kvalitetne izdelke. Ogrevanje na toplotno črpalko je človeku in naravi prijazno ogrevanje, ki vam zagotavlja nižje stroške ogrevanja v primerjavi z drugimi viri. Ponujamo vam sanitarno toplotno črpalko zrak voda Panasonic. Serija toplotnih črpalk Aquarea (zmogljivost od 3 kW do 16 kW) predstavlja najobsežnejšo serijo na tržišču in vam bo vedno na voljo, ne glede na vaše zahteve glede ogrevanja. Sanitarna toplotna črpalka, ki je namenjena tudi centralnemu ogrevanju, je primerna tako za novogradnje kot za sanacijo starejših stavb.

TOPLOTNA ČRPALKA ZRAK VODA

Kako deluje toplotna črpalka zrak voda za centralno ogrevanje?


Toplotna črpalka zrak voda za svoje delovanje pridobiva toploto iz zraka. Zrak je neizčrpen vir toplote, ki je brezplačen, in tudi ogrevanje na toplotno črpalko je cenovno zelo ugodno. Toplotna črpalka zrak voda, s katero lahko pripravimo tudi sanitarno vodo, za svoje delovanje potrebuje tudi električno energijo, vendar je poraba električne energije, v primerjavi z ogrevanjem vode v bojlerju, občutno nižja. Ogrevanje sanitarne vode namreč predstavlja kar visok strošek, ki pa ga lahko znižate, če se odločite za nakup toplotne črpalke za sanitarno vodo. Tovrstne toplotne črpalke so ekološko najbolj prijazen in energetsko najbolj ugoden način ogrevanja sanitarne vode.

kako deluje toplotna črpalkaogrevanje na toplotno črpalko

Ugodna cena toplotnih črpalk


Ponujamo vam najboljšo ceno toplotnih črpalk, s katerimi boste veliko prihranili pri stroških ogrevanja sanitarne vode in centralnega ogrevanja. Če vas zanima še kaj o tem, kako deluje toplotna črpalka, nas obiščite in z veselje vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.