Zalogovnik - osnovni namen je shranjevanje energije

THS d.o.o. je podjetje, ki domuje v Mariboru in prodaja vodovodne in plinske instalacije, centralno kurjavo ter različne zalogovnike. V našem timu je 13 članov, ki s svojo vztrajnostjo, zanosom in osredotočenostjo skrbijo, da so stranke zadovoljne in da prodremo še globlje v slovenski in evropski trg. Eden izmed produktov, ki jih ponujamo na naši spletni strani je tudi zalogovnik vode, ki hrani toploto, s katero lahko kasneje ogrevamo stanovanje ali hišo. V našem ceniku lahko najdete več različnih zalogovnikov tople vode, ki so na voljo po ugodni ceni. Za več informacij nas lahko tudi kontaktirate.

GRELNIKI IN ZALOGOVNIKI VODE


Zalogovnik - sedem serij za ogrevalni sistem

V naši ponudbi lahko izbirate med sedmimi serijami zalogovnikov tople vode. Zalogovniki vode serije Ps so proizvedeni iz kvalitetnega jekla, serija ALFA omogoča zbiranje vode na najustreznejši temperaturi v različnih točkah, medtem ko zalogovnik vode serije COOL akumulira ogrevalno in hladilno vodo. Zalogovnik vode BETA je plastno kombiniran hladilnik, enako zalogovnik GAMMA, serija SIGMA so kombinirani in proizvedeni za ogrevanje sanitarne vode (v notranjosti rezervoarja), zalogovnik ZETA pa toplo voda proizvaja preko inox izmenjevalca. Odlikuje jih majhna velikost in teža, malo prostora za vgradnjo, imajo veliko funkcij in jih je mogoče povezati v več virov ogrevanja. Obiščite našo spletno stran in si oglejte cenik zalogovnikov tople vode.

zalogovnik toplotezalogovnik tople vode cenik


Zalogovnik vode prevzame vso razpoložljivo energijo

Če za ogrevanje stanovanja ali hiše uporabljamo kotel na lesno biomaso, toplotno črpalko ali solarni sistem je nujna oprema tudi zalogovnik vode, ki iz kotla in drugih virov prevzame vso razpoložljivo energijo in dovaja energijo v grelna telesa. Zalogovnik toplote tako omogoča, da s shranjeno energijo neprekinjeno ogreva prostor več ur ali celo več dni. Zalogovnik toplote je idealna rešitev za ogrevanje prostora, ko vas ni doma. Obiščite naš spletni cenik zalogovnikov tople vode in izberite svojega.

Poleg ponudbe zalogovnikov si oglejte tudi: