Bojlerji za vodoBojlerji za vodo - kombinirani ali električni


Bojlerji za vodo so lahko kombinirani ali električni. Bojler za sanitarno vodo je nepogrešljiv element opreme vsakega doma, saj topla voda ne pomeni več izbire, temveč nujnost. Izbira je le v tem, kateri grelnik vode bojler najbolje pokrije vse potrebe vašega gospodinjstva.


Električni bojler za vodo


Električni bojlerji za delovanje izrabljajo električno energijo. Izbiramo lahko med akumulacijskim in pretočnim električnim bojlerjem za vodo. Akumulacijski so primerni za segrevanje večjih količin vode, vendar za to potrebujejo več časa, pretočni bojlerji za vodo pa imajo manjše kapacitete, a vodo segrejejo hitreje. Električni bojler za vodo ne potrebuje veliko prostora in ga je mogoče vgraditi praktično kamorkoli, saj ne zahteva drugih priključkov, odlikuje jih pa tudi tiho delovanje.

PREVERITE CENE TOPLOTNIH ČRPALK


Plinski bojler za vodo


Plinski pretočni bojler za sanitarno vodo je ekonomičen. Vodo segreva po pretočnem principu - ko odpremo vodovodno pipo, steče hladna voda skozi plinsko napravo ter se ogreje. Topla voda torej ni shranjena vnaprej, temveč se začne segrevati šele takrat, ko jo potrebujemo. Na ta način je mogoče prihraniti tudi do 25 odstotkov stroškov porabe plina.


grelniki vode bojlerjiKombinirani bojlerji za vodo


Kombinirani bojlerji za vodo omogočajo segrevanje s pomočjo dveh toplotnih virov, na primer na elektriko v kombinaciji s trdimi ali tekočimi gorivi, daljinskim ogrevanjem ali sončno energijo. Kombinirani bojlerji za vodo tako funkcionirajo tudi kot centralno ogrevanje in zagotovijo potrebe po ogrevanju stanovanja ter topli vodi brez vgradnje še enega elementa. Kombiniran bojler za vodo je primeren predvsem za primere, kadar se ukvarjamo s prostorsko stisko, saj zavzame manj prostora kot konvencionalni ogrevalni sistemi, njihova vgradnja pa je tudi cenejša.


Bojlerji za vodo v podjetju THS


V podjetju THS vam nudimo različne tipe grelnikov vode, ki so primerni tako za manjša stanovanja kot za večje enote. Lahko so v ležeči ali pokončni izvedbi, razlikujejo se glede na kapacitete in materiale.
Nekateri grelniki vode bojlerji, ki so vam na voljo v trgovini THS:

  • električni bojlerji za vodo Robert Bosch: mali bojler Tronic 1000 T, večji Tronic 3000 T, Tronic 5000 T za velike zahteve, Tronic 7000 T,
  • plinski grelniki vode Junkers: Junkers WR 11-2 P 23, Junkers WR 14-2 P 23, Junkers WRD 11-2 G 23 idr.,
  • električni grelnik vode Gorenje Tiki.

Vabimo vas, da si celotno ponudbo ogledate na naši spletni strani:http://www.ths.si/cenik_izdelkov ali nas obiščete v Mariboru na Zagrebški cesti 28.