Toplovodni kamini kot alternativni vir ogrevanja

Zaradi konstantnega zviševanja cen naftnih derivatov postaja potreba po alternativnem načinu ogrevanja vse bolj prisotna. Toplovodni kamini nudijo praktičen odgovor na ta iskanja. Toplovodni kamin uporablja biomaso oziroma les kot primarni vir energije; oglejte si tudi ponudbo bio-kaminov. Les pa je v Sloveniji, ki slovi kot dežela gozdov, cenovno ugoden in vsem dosegljiv material. Uporaba toplovodnih kaminov je zatorej pri nas še posebej smotrna.

Poleg varčevanja pri ogrevanju nudi toplovodni kamin tudi številne druge prednosti. Za razliko od kotlov je toplovodni kamin na pelete ali na drva nameščen znotraj bivalnega prostora, tako da uporabnikom stanovanja zraven toplote nudi tudi udobno čutno naslajanje ob presketanju in plapolanju ognja. Toplovodne kamine odlikuje tudi visoka stopnja funkcionalnosti. Toploto lahko oddajajo preko radiatorjev, s talnim ali stenskim ogrevanjem ali s konvektorji. Na voljo so tudi celoviti sistemi toplovodnega kaminskega ogrevanja, ki poleg ogrevanja stanovanja omogočajo tudi pripravo tople sanitarne vode. Toplovodni sobni kamini imajo tudi to prednost, da lahko delujejo vzporedno z drugimi viri energije (sončna energija, oljni ali plinski kotel, toplotna črpalka). Vsestranskost toplovodnih kaminov je garancija za udobno in prijetno preživljanje zimskih dni.

 

Alternativa - toplozračni kamini.

 

TOPLOVODNI KAMIN ZA UGODNO IN ENOSTAVNO OGREVANJE

 

Toplovidni kamin THSKakovostni toplovodni kamini na pelete in drva

Za zahtevnejše kupce in ljubitelje praktičnosti so toplovodni kamini na pelete idealna rešitev. Leseni peleti so okolju prijazni – gre za ostanke lesa, ki nastanejo pri proizvodnji. Pakirani so v manjših vrečah, ki ne zasedajo veliko prostora in za sabo ne puščajo umazanije. Poleg naštetega peleti nudijo tudi nekoliko višji izkoristek ogrevanja. Vsi ljubitelji naravnega pa bodo prišli na svoj račun z izbiro toplovodnih kaminov na drva, ki delujejo na enakih tehničnih principih.

 

KAMINSKI VLOŽKI - THS


V podjetju THS d.o.o. vam brezplačno nudimo vse informacije o tehnologiji, uporabi in montaži vseh toplovodnih kaminov v naši ponudbi. Nasveti naših strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami vam zagotavljajo pot k optimalni rešitvi za učinkovito, varno in varčno ogrevanje vaše hiše ali stanovanja. Naš prodajni program zajemajo toplovodni kamini na pelete in toplovodni kamini na drva vrhunskih evropskih proizvajalcev. Imamo tudi kotle na drva. Poskrbite za to, da boste letošnjo zimo pričakali s toplino v prostoru, žepu in v srcu.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
THS d.o.o.
Naslov
Zagrebška cesta 28
2000 Maribor
Delovni čas
Pon-pet: 7-18, sob: 8-13
Spletna stran
E-pošta
+386 02 4624 810
Seznam fraz
toplovodni kamini, toplovodni kamin, toplovodni kamin na pelete, toplovodni kamin na drva
ZEMLJEVID

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0