Kopalnica Kolpa san – slovenski proizvod, znan po vsej Evropi

Tudi zunaj naših meja je postala kopalnica Kolpa san izjemno priznana blagovna znamka, ki se uvršča v najvišji kakovostni razred na področju sanitarne opreme. Velik uspeh kopalnic Kolpa San, ki nikakor ni naključje, lahko pripišemo obilici domiselnosti pri oblikovanju in realizaciji, ki vznika iz ogromno vloženega truda, časa in znanja.

 

 

Preplet najkakovostnejših materialov in izvirnega dizajna

Sanitarna oprema Kolpa san je pretežno izdelana iz štirih materialov, in sicer iz sanitarnega akrila, polirocka, kerrocka in litega marmorja. Premišljena uporaba teh materialov za različne elemente poskrbi, da je kopalnica Kolpa san estetsko dovršena, obenem pa enostavna za čiščenje. Kopalnica Kolpa san že vrsto let uspešno združuje najmodernejše trende s preprostostjo in eleganco. Možnost prostega kombiniranja posameznih elementov vam ponuja ogromno svobode in vam tako omogoča, da si sami sestavite svojo idealno kopalnico.

 

 

Kopalnica Kolpa sanKopalnica Kolpa san – varna in vzdržljiva oprema

Uporaba izjemno kakovostnih materialov, primernih posebej za izdelavo kopalniške opreme, poskrbi, da je kopalnica Kolpa san tudi izjemno trpežna, zato bo tudi več let po nakupu delovala kot nova. Sanitarna oprema Kolpa san zagotavlja nadpovprečno odpornost tako ne mehanske kot kemične poškodbe. Posebna pozornost je pri snovanju opreme namenjena zagotavljanju varnosti opreme, pri čemer se upoštevajo tudi posebne potrebe otrok in starejših (kopalniške kadi s sedeži, posebna držala itd.). Kopalnica Kolpa san pa je primerna tudi za zahtevnejše kupce, ki želijo tudi prostoru, v osnovi namenjenemu higieni, vdahniti pridih luksuza. Eden od možnih načinov za to je lahko vgradnja posebne masažne kabine Kolpa san, ki bo poskrbela za sproščujoča razvajanja po napornih vsakodnevnih obveznostih.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
THS d.o.o.
Naslov
Zagrebška cesta 28
2000 Maribor
Delovni čas
Pon-pet: 7-18, sob: 8-13
Spletna stran
E-pošta
+386 02 4624 810
Seznam fraz
kopalnica Kolpa san, sanitarna oprema Kolpa san
ZEMLJEVID