Talno gretje - majhna poraba energije za ogrevanje vašega prostora

cena talnega gretja na m2THS d.o.o. je podjetje, ki domuje na Zagrebški cesti 28 v Mariboru in se ukvarja s prodajo vodovodne in plinske instalacije, centralne kurjave, talnim gretjem ter sanitarno keramiko. Zavedamo se pomena alternativnih virov, zato velik poudarek dajemo toplotnim črpalkam, kaminom in solarnim sistemom. Električno talno gretje je idealna rešitev, v kolikor želite imeti kvalitetno ogrevanje in obenem privarčevati nekaj denarja, saj ni nepotrebne porabe energije. Izbirate lahko med različnimi grelnimi telesi od kablov, preprog ali folij. V naši ponudbi lahko med drugim najdete kvalitetne sistemske plošče za talno gretje Rehau. Za ceno talnega gretja na m2 obiščite našo spletno stran.

CENE TALNEGA OGREVANJA IN TOPLOTNIH ČRPALK


Talno gretje Rehau je učinkovit in udoben sistem ogrevanja

profesionalno električno talno gretjeSte naveličani mrzlih tal in slabo ogrevanih prostorov? Podjetje THS ima za vas rešitev v obliki talnega gretja Rehau, ki je udobno in obenem zelo učinkovito električno talno gretje, ki zagotavlja primerno razporeditev toplote. V naši ponudbi lahko izbirate med več različnimi sistemi talnega gretja po izjemno ugodnih cenah, kateri se razlikujejo po načinu vgradnje. V zadnjem času so izjemno priljubljene sistemske plošče za talno gretje, ki zagotavljajo kakovosten profil toplote, izvor pa je za razliko od drugih ogrevanj v tleh. Prepričani smo, da bo električno talno gretje rešilo vaše težave.

SISTEMSKE PLOŠČE ZA TALNO ALI STENSKO OGREVANJE


Električno talno gretje - ugodna cena ogrevanja

Poleg dobre kvalitete talnega gretja, kjer tla oddajajo toploto enakomerno, kar pomeni, da se prostor enakomerno ogreje, je bistvena značilnost talnega gretja Rehau uporabnikom prijazna cena, tako pri nakupu sistema kot pri kasnejši uporabi, saj ni nepotrebnega uhajanja energije. Prepričani smo, dab o talno gretje navdušilo tudi vas in boste na enostaven in kvaliteten način ogrevali vaše prostore. Za več informacij si lahko ogledate cene talnega gretja na m2 ali pa nas kontaktirate preko emaila ali telefona, kjer vam bodo naši strokovnjaki z veseljem pomagali in odgovorili na vaša vprašanja. Električna talna gretja so doma v podjetju THS.