Pošlji povpraševanje

Ogrevanje s toplotno črpalko na okolju prijazen način

Ogrevanje s toplotno črpalko postaja vse pogostejša izbira za talno ogrevanje in gretje sanitarne vode, saj za svoje delovanje porabi izjemno malo energije ter vam tako prihrani številne odvečne stroške. Delovanje toplotne črpalke je prav tako nadvse enostavno, saj IDM visokotemperaturna toplotna črpalka uporablja naravne vire, kot so zrak, voda in zemlja. IDM toplotna črpalka za ogrevanje tako poskrbi za toplo vodo in ogrevan dom ter hkrati zagotavlja visoko stopnjo varovanja okolja, saj ne proizvaja emisij ter pripomore k ohranjanju naravnih virov. Ogrevanje s toplotno črpalko ne predstavlja le najugodnejšega in najučinkovitejšega načina gretja temveč hkrati omogoča tudi hitro aktivno ter pasivno hlajenje, kar vam prihrani stroške, ki bi jih bili primorani zapraviti za nakup in vzdrževanje klimatske naprave.

Delovanje toplotne črpalke

TOPLOTNA ČRPALKA - ALTERNATIVA OLJU IN PLINU?

Talno in centralno ogrevanje s toplotno črpalko

Inovativen razvoj toplotne črpalke IDM poskrbi za brezhibno delovanje toplotne črpalke tako v vročih poletnih dneh kot pozimi. Okolju prijazno ogrevanje s toplotno črpalko predstavlja namreč energetsko najbolj učinkovit način gretja ter vam lahko pri ogrevanju prihrani tudi polovico vseh stroškov, saj za svoje delovanje porabi izjemno malo električne energije. Za delovanje toplotne črpalke večino energije namreč črpate iz okolja, pa naj gre za energijo, ki jo pridobimo iz zemlja, zraka ali vode. Napredno delovanje toplotne črpalke nam hkrati omogoča, da jo lahko priklopimo tudi na sistem centralnega ogrevanja, s čimer je poskrbljeno za ugodno ogrevanje celotnega objekta ter za zagotavljanje sveže tople sanitarne vode.

Ekonomično delovanje toplotne črpalke, ki vam prihrani številne stroške

Visokotemperaturna toplotna črpalka IDM vam s pomočjo izkoriščanja energije iz zraka, zemlje ali vode nudi optimalno energetsko neodvisnost ter vam zagotavlja zanesljivo upravljanje in reguliranje s temperaturo v vašem domu. Ogrevanje s toplotno črpalko pa hkrati poskrbi tudi za ohranjanje naravnih virov, saj predstavlja ekološko najbolj prijazen način za ogrevanje hiše ali sanitarne vode. V primeru da iščete sistem za ogrevanje in hlajenje, ki je ne le nadvse ugoden temveč tudi okolju prijazen, potem je ogrevanje s toplotno črpalko IDM pravi odgovor za vas!

Toplotne črpalke za ogrevanje hiše