Toplotne črpalke zrak voda omogočajo vidljive cenovne prihranke

Toplotne črpalke zrak voda je sodobna ogrevalna rešitev, ki ima več prednosti v primerjavi s tradicionalnimi ogrevalnimi sistemi. Gre za energetsko učinkovito črpalko, katere raba omogoča vidno nižje stroške ogrevanja. Glede na prihranek, ki bo ga imel kupec ob njeni uporabi, je toplotna črpalka zrak voda cenovno izplačljiv izbor tudi dolgoročno, saj ustvarja trajno korist. Toplotne črpalke zrak voda prav tako lahko uporabite kot sistem za hlajenje prostora, ob čemer vas ne morajo skrbeti stroški električne energije. Imamo visoko učinkovite črpalne sisteme po izjemno ugodnih cenah, zato pravimo, da je nakup toplotnih črpalk najboljša rešitev za regulacijo sobne temperature.

Toplotne črpalke zrak voda cenikToplotna črpalka voda zrak izračun

Kaj je toplotna črpalka voda voda in kdaj jo je primerno uporabiti?

Toplotne črpalke zrak voda so sicer pogonjene z zrakom kot virom energije za delovanje, medtem ko deluje toplotna črpalka voda voda po principu segrevanja podtalne vode ali tekočine kot medija za ogrevanje okolnega prostora. Toplotne črpalke voda voda so znane kot visokotemperaturne toplotne črpalke, katerih delovna temperatura lahko presega 100°C in pri tem segrevajo prostor do maksimalnih 50°C. In vendar so toplotne črpalke zrak voda najbolj primerne za radiatorsko ogrevanje, črpalke, ki delujejo s pomočjo segrejevanja zgolj vode so uporabne za hiše večjih kvadratnih površin - s toplotno črpalko voda voda je izračun mesečnih stroškov občutno manjši, saj imajo te črpalke največjo kapaciteto prihranjenja energije.

Toplotne črpalke zrak zrak - najboljša rešitev za zagon klim

Poleg kakovostnih toplotnih črpalk zrak voda in voda voda, na voljo so vam tudi toplotne črpalke zrak zrak. Te črpalke delujejo s pomočjo zraka kot medija oz. grejejo prostor s cirkulacijo toplega zraka. Ker prihranijo veliko električne energije, so lahko najcenejša rešitev za učinkovit zagon klim, katerim črpalke omogočajo razen hlajenja tudi učinkovito grejanje prostora do največ 25°C. Sicer pa imamo najmodernejše modele črpalk, opremljene z eno in dvostopenjsko konstrukcijo ter možnostjo elektronskega programiranja in priključka na pametne sisteme vpravljanja. Pri nas dobite najsodobnejše in najbolj učinkovite toplotne črpalke, vedno po najugodnejših cenah.

Več o ogrevanju s toplotno črpalko:https://www.vsi.si/ths/ogrevanje-s-toplotno-crpalko

CENIK TOPLOTNIH ČRPALK

SANITARNE TOPLOTNE ČRPALKE