Kakovostne vodovodne instalacije

V večini objektov so vodovodne instalacije nujno potrebne. Potek vodovodnih cevi pri vodovodnih instalacijah je potrebno pravilno načrtovati - biti morajo čim krajše, potekati morajo po masivnih zidovih in biti čim manj zavite, da se ne mašijo. Prav zato je priporočljivo, da so kuhinjski in kopalniški vertikalno ali horizontalno skupaj, saj na ta način močno skrajšamo dolžino vodovodnih cevi. Vodovodne cevi morajo biti ustrezno toplotno in zvočno izolirane, saj se sicer voda prehitro ohlaja, po prostori pa se prenaša zvok vode v ceveh.

Sodobne cevi za vodo

Vodovodne inštalacije cevi za sanitarno vodoZa vodovodno inštalacijo so včasih uporabljali vroče cinkane železne cevi, dandanes pa jih zaradi določenih prednosti izpodrivajo Rehau, Henco, Totra in Alumplast cevi za vodo, ki so narejene iz umetnih mas. Moderne vodovodne instalacije se ponašajo z dolgo življenjsko dobo, saj so odporne na rjavenje, temperaturna nihanja in manjše premike. Kakovostna vodovodna instalacija ne spreminja kakovosti vode, potrebno pa se je zavedati, da lahko določene snovi v vodi (minerali, klor) vplivajo na vodovodne cevi. Temu primerno je potrebno izbrati vrsto in izvedbo vodovodne instalacije. Poleg kakovostnih vodovodnih cevi vam pri podjetju THS nudimo tudi sodobne bojlerje za sanitarno vodo, raztezne posode za sanitarno vode, vodomere, ventile in druge elemente. Poskrbeli bomo za izvedbo ali popravilo instalacij tako pri novogradnjah kot tudi starejših objektih.

Bojlerji za sanitarno vodo

Nudimo vam bojlerje za sanitarno vodo priznanih blagovnih znamk Gorenje, Lentherm, Bosch in številne druge. Sodobni bojlerji za sanitarno vodo porabijo veliko manj električne energije, kot so jo nekoč. Še posebej ugodno ogrevanje pa boste dosegli s povezavo bojlerja za sanitarno vodo s sončnimi kolektorji ali celicami, saj lahko tako vodo ogrevate brezplačno, s pomočjo sončne energije. Bojlerji iz naše ponudbe se ne ponašajo zgolj z izredno funkcionalnostjo, temveč tudi lepim videzom, kar se sklada s pričakovanji sodobnih kupcev. Oglejte si našo bogato ponudbo in izberite bojler po vaši meri in okusu!