Plinski bojlerji so dostopni v naši spletni trgovini

Plinski bojlerji so cenovno ugodna rešitev za ogrevanje sanitarne vode. V primerjavi z električnimi bojlerji in še nekaterimi drugimi vrstami grelnikov vode - bojlerjev so plinski bojlerji zelo ekonomični. Poleg tega je napeljava plina, ki ga za delovanje plinskega bojlerja potrebujete, zelo enostavna. Nekaterim zadošča bojler 50l, bojler 80l, nekateri drugi pa se odločajo za bistveno večje izvedbe. Vsekakor je v primeru, če porabite zelo malo tople vode bojler 50l najbolj ekonomična izbira. Nobenega smisla ni namreč v tem, da bi segrevali velike količine vode, če je nikoli toliko ne porabite. Večji bojlerji namreč porabijo ogromno energije, da vzdržujejo zadostno količino vode, medtem ko bojler 50l porabi le zelo malo, da to količino vode segreje in temperaturo tudi ohranja.

Plinski bojlerji Junkers

Plinski bojlerji so pametna rešitev

Grelnik vode - bojler je seveda nujen v vsakem modernem objektu. Na nas pa je, da poskrbimo, da bomo izbrali kar čimbolj ugodno rešitev. Plinski bojler to zagotovo tudi je, saj je poleg električnega bojlerja vsekakor najbolj enostaven za uporabo in tudi omogoča visoko stopnjo samostojnosti. Za plinski bojler namreč podobno kot pri električnem bojlerju ne potrebujete peči, ki bi bila z bojlerjem povezana. Vse, kar je potrebno, je, da zagotovite plinsko napeljavo in potem je vaš bojler 50l ali bojler 80l popolnoma samostojno grelno telo, ki bo poskrbelo, da boste imeli toplo vodo vedno, kadar jo boste potrebovali.

Električni bojler je zelo praktičen za uporabo

Od vseh bojlerjev je električni bojler zagotovo najbolj enostaven za uporabo. Enostavno ga z vtikačem priklopite na električno omrežje, pritisnete na gumb in že začne z delovanjem. Morda je elektrika kot vir napajanja še posebej praktična, če imate bojler 50l, saj ta potrebuje le malo energije, da vodo segreje. Seveda pa so v tem primeru odlična alternativa tudi plinski bojlerji. Poleg vseh vrst bojlerjev vam v naši trgovini nudimo tudi vse za prezračevanje prostorov in proizvode, kot je denimo razdelilec za talno gretje.