Sanacija ravnih streh - ugodno in kvalitetnoSanacija ravne strehe cena


Sanacija ravne strehe
je relativno zahteven postopek, ki terja veliko mero natančnosti in kvalitetno delo ekipe.


Pred sanacijo ravne strehe je potrebno natančno preveriti stanje pred sanacijo. Največkrat je problem v hidroizolaciji ravne strehe, streha pa zaradi slabe izolacije pušča. Pred sanacijo ravne strehe je potrebno pregledati sestavo obstoječe strehe, preveriti vodotesnost izolacije in same vlage v njej, diagnosticirati moramo morebitna neizolirana mesta in preveriti zaključke strehe.


Izvedba in sanacija ravnih streh s kvalitetno izolacijo


Vsaka ravna streha mora biti izolirana pred tremi dejavniki: toploto, zvokom in vlago. V ta namen uporabljamo tri vrste izolacij - termo izolacijo, zvočno izolacijo in hidro izolacijo. Toplotna izolacija ni potrebna samo zaradi ugodnega bivanja neposredno pod streho, ampak preprečuje tudi nastanek kondenza v konstrukciji strehe ter večja raztezanja in krčenja zaradi toplotnih sprememb. Hidroizolacija služi kot zaščita ravne strehe pred meteorno vodo ter je tako najbolj izpostavljena mehanskim in vremenskim vplivom.


Sanacija ravnih streh cenaKvalitetna sanacija ravnih streh v podjetju Šircelj


V podjetju Šircelj vam ponujamo kvalitetno in cenovno ugodno izvedbo ravnih streh in sanacijo ravnih streh. Pred gradnjo strehe se bomo posvetovali z vami in pri delu upoštevali vaše želje, ki jih bomo opremili s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami, ki jih premoremo, vaša streha pa bo tako kvalitetno izdelana.


Pred sanacijo ravne strehe nas obiščite v naši poslovalnici


Pred sanacijo ravne strehe bomo veseli obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko z nami o sanaciji ravne strehe pogovorite. Povprašate nas lahko o kritini ravne strehe, ki jo priporočamo in se z nami pogovorite tudi o ceni sanacije ravne strehe. Za dodatna vprašanja smo vam dosegljivi po telefonu ali e-mail naslovu. Odgovorimo hitro in natančno. Sanacije ravnih streh opravljajo odločni izvajalci ravnih streh, ki so podkovani s strokovnim znanjem in z večletnimi izkušnjami, ki zagotavljajo, da bo izdelek izjemno kvaliteten in trajen.

HIDROIZOLACIJA PRI PODJETJU ŠIRCELJ, D.O.O.

VEČ O RAVNIH STREHAH