Kritina za ravne strehe - temelj vašega bivanja


Kritina za ravne strehe mora biti izjemno učinkovita, njena izdelava pa povsem brez napak. Gre za enega izmed najpomembnejših delov vsakega bivanjskega ali poslovnega objekta, saj so ravne strehe izpostavljene vsem vremenskim pogojem, od njih pa se pričakuje tudi zelo dolga življenjska doba. Izvedba ravne strehe mora biti zato v skladu z vsemi najvišjimi standardi varnosti, poleg tega pa mora biti prilagojena tudi dotičnem objektu. Prednosti in slabosti različnih vrst sanacij ravnih streh pri slovenskem podjetju Šircelj izolacije d.o.o. raziskujemo že več kot 3 desetletja. V spodnjih odstavkih vam ponujamo kratek pregled glavnih ugotovitev.

Začetek gradnje in izdelava kritine ravne streheVmesna stopnja gradnje in izdelava kritine ravne strehePriprava kritine ravne strehe

Kako izbrati pravo kritino za ravne strehe?


Pri izbiri prave kritine ravne strehe naj vam bodo v oporo naslednji kriteriji:

  • Preverite kakšno garancijo za izvedbo ravne strehe zagotavlja vaš izbran ponudnik.
  • Investirajte čas v premislek o najbolj primerni kritini ravne strehe za vaš objekt - s strokovnjakom se posvetuje o različnih možnostih (PVC membrane, TPO membrane, EPDM membrane, bitumenske kritine) in preverite, kaj je najboljša izbira v vašem primeru.
  • Pozanimajte se o referencah in certifikatih kakovosti, ki jih navaja izbrani izvajalec.

Kritine ravne strehe - nekate prednosti krovstva ravnih streh (cena, izvedba)


Obstajajo številne prednosti, ki jih prinaša krovstvo ravnih streh. Cena je v primerjavi z nagnjenimi strehami občutno nižja, zato takšne strehe zahtevajo nižjo začetno investicijo. Poleg tega je v sodobnem svetu izjemno pomemben faktor v prid kritinam čas saj je gradnja ali sanacija ravne strehe lahko dokončana v zgolj enem dnevu, hkrati pa so še bolj energijsko varčne.

Za več informacij o vseh vrstah kritin za ravne strehe smo vam na voljo v naših poslovnih prostorih v Grosupljem!

O KOVINSKIH PROFILIH

OBNOVA RAVNE STREHE