Ravne strehe naj izvajajo najboljši krovci

Ravne strehe je potrebno izvesti perfektno, saj lahko zaradi nizkih naklonov tam pride do zamakanja. Ravne strehe so vsekakor zanimive, saj je prostor pod njimi bolj ekonomično izkoriščen, kot je to v primeru poševnih streh. Izvajalci ravne strehe morajo poskrbeti, da je kritina za ravne strehe res zatesnjena perfektno, saj lahko že najmanjša luknjica pomeni zamakanje. To je toliko bolj pomembno, ker lahko na tovrstni strehi zastajajo manjše količine vode. Sestava ravne strehe je zelo pomembna: v njenem okviru lahko nastopa tudi detajl zelene strehe. Predlagamo vam, da izvedbo ravne strehe vedno prepustite profesionalcem.

VEČ O DETAJLIH RAVNE STREHE

Ravne strehe delamo že vrsto let

Na področju ravnih streh se ponašamo z dolgoletno tradicijo, zato nam kaže izvedbo ravne strehe zaupati. Ni namreč vseeno, kdo prevzame izvedbo ravne strehe. Pomembno je, da je sestava ravne strehe v skladu s stroko in da je kritina za ravne strehe prvovrstna. Na trgu je vse preveč drugorazrednih materialov, ki se jim je potrebno izogniti. Dobri izvajalci ravne strehe vemo, katere materiale je smiselno uporabiti, da po izvedbi ne prihaja do težav.

izvedba ravne streheravne strehe izvajalci

Izvedba ravne strehe je izjemno pomembna

Ravne strehe je potrebno izvesti na najvišjem nivoju, saj gre za zelo odgovorno delo. Pri poševnih strehah voda odteka zelo hitro, saj so tam nakloni veliki. Možnost zamakanja je tam manjša in še to le v času padavin. Pri ravnih strehah pa voda odteka počasi, saj so nakloni pogosto minimalni. Dostikrat se tudi zgodi, da na takšnih strehah zastajajo manjše količine vode. V tem primeru se lahko zgodi, da voda pronica skozi hidroizolacijo še dolgo potem, ko so padavine že prenehale.

POTREBUJETE SANACIJO RAVNE STREHE?