Zelena streha: detajl narave v urbanem okolju


V urbanih okoljih je opaziti porast zelenih streh, saj ljudje vse bolj pogrešajo naravo in zelenice. Izdelava zelene strehe je sedaj dostopna po izredno ugodni ceni. Zeleno streho lahko položimo na nadstrešek, ravne in poševne strehe. Podjetje Šircelj izolacije d. o. o. je zaupanja vreden izvajalec ravnih streh, poskrbeli pa bomo tudi za zeleno streho na vašem nadstrešku ali ravni strehi. Pred postavitvijo zelene strehe moramo poskrbeti za dobro izolacijo strehe. Zelena streha je izredno praktična, saj poleg estetskega videza ob močnejših nalivih zadržuje vodo, ki nato bolj počasi odteka v kanalizacijo. Zelena streha odlično regulira temperaturo na vaši strehi, zato bo zelena streha poskrbela tudi za daljšo življenjsko dobo vaše strehe.


Kakovostna sestava zelene strehe bo poskrbela za primerno zaščito vašega objekta

zelena strehaV podjetju Šircelj vam ponujamo kakovostno zeleno streho oziroma ekstenzivno zazelenitev Xeroflor, ki omogoča hitro, enostavno in učinkovito zazelenitev ravne in poševne strehe ter nadstreškov. Brez skrbi ste lahko, da je sestava Xeroflor zazelenitve kvalitetna in da vam bo nudila veliko veselje. Pri postavitvi bomo poskrbeli za vse detajle zelene strehe, zato ste lahko brez skrbi.

VEČ O RAVNIH STREHAH


Kakšne so prednosti zelene strehe Xeroflor?

zelena streha izdelavaEkstenzivna Xeroflor zelena streha omogoča učinkovito zazelenitev streh in nadstreškov. Zelena streha bo vašo kritino zaščitila pred UV žarki, neposrednimi mehanskimi obremenitvami in temperaturnimi razlikami. Zelena streha zagotavlja izredno dobro toplotno izolativnost objekta, kar pripomore k znižanju potrebne energije za ogrevanje in posledično k znižanju stroškov. Tudi v poletnih mesecih bo zelena streha omogočila zaščito pred vročino. Zelena streha čisti, vlaži in hladi zrak in na ta način prispeva k boljšemu bivalnemu ugodju tako v objektu kakor tudi v okolici. Sestava ekstenzivne Xeroflor zelene strehe je povsem naravna. Zelena streha je namreč vzgojena predhodno in omogoča, da je streha z vsemi zanimivimi detajli zelena v trenutku, ko je položena na streho ali nadstrešek. Sestava zelene strehe omogoča, da jo postavimo tudi na strehe z lahko podkonstrukcijo (trapezna pločevina, les itd.).