Popravilo ravne strehe, ki mu zaupajo mnogiPopravilo ravnih streh


Ravne strehe in njihovo popravilo so pri podjetju Šircelj izolacije d.o.o. pravi mačji kašelj! Smo eden izmed vodilnih lokalnih strokovnjakov na področju popravila ravnih streh, zato zagotavljamo popolno zanesljivost naših storitev. Naše podjetje si je skozi desetletja delovanja pridobilo zaupanje številnih strank in s tem bogate reference. Nudimo tudi kovinske profile, krivljenje pločevine, krovsko kleparska dela, hidroizolacije in termoizolacije.

Kako do popolnega popravila ravne strehe?


V množici ponudnikov, ki se ukvarjajo s kritinami ravnih streh se je včasih težko odločiti za tistega pravega. Pri Šrcelj izolacije d.o.o. smo prepričani, da naša izvedba ravne strehe in popravil odstopa od konkurence.

  • Imamo 3 desetletja izkušenj pri izvedbi in popravilu ravnih streh
  • Stalno spremljamo najnovejše standarde in tehnološke napredke
  • Izvajamo široko paleto streh iz mnogih materialov: PVC membrane, TPO membrane, EPDM membeane in bitumenske kritine
  • Smo profesionalni, zanseljivi in sledimo novitetam ter sposobni izvesti ali sanirati tudi tiste najbolj zahtevne strehe
  • Garancija na vse naše storitve

Brezhibna izvedba vseh detajlov ravne streheRavna streha


Naši naročniki se vedno znova navdušujejo nad kakovostjo in natančnostjo naše izvedbe. Maksimalno zadovoljsto strank pri popravilu ravne strehe dosegamo s pomočjo naslednjega sistema delovanja:

  • Neprestano vlaganje v visko tehnično usposobljen kader, ki se redno udeležuje nadaljnih izobraževanj.
  • Prijazen in oseben stik z naročniki ter natančno posvetovanje o sestavi ravne strehe ter željah strank.
  • Konstantno spremljanje najnovejših trendov in maksimalna odgovornost pri izvedbi vseh naših storitev.


Za več vprašanj o kritinah ravnih streh se lahko obrnete na našo telefonsko številko 031 625 298. Vabljeni pa tudi v naše poslovne prostore v Grosuplju, kjer vam bomo z veseljem ponudili vse informacije o najprimernejšem načinu gradnje ravne strehe ali sanacije vaše strehe.

VEČ O HIDROIZOLACIJI

OBNOVA RAVNE STREHE