Ravne strehe so v krovstvu poseben izziv, ki zahtevajo izkušenost

Ravne strehe so čedalje bolj priljubljene, saj niso samo estetske ampak tudi funkcionalne. K njihovi popularnosti so zagotovo pripomogli nakupovalni centri in sodobne poslovne stavbe, ki jih uporabljajo za gradnjo teras ali parkirišč. Krovstvo ravne strehe je zelo kompleksen postopek, ki zahteva precejšnjo mero izkušenosti. V našem podjetju imamo 30 letne izkušnje in bogate reference, ki pričajo o kvaliteti naših storitev. Nudimo tudi krivljenje pločevine, kovinske profile, hidroizolacije ter termoizolacije. Naše konkurenčne prednosti so: brezplačno povpraševanje, velika izbira različnih kvalitetnih materialov, zanesljiva in hitra izvedba, transparenten odnos z našimi strankami ter garancija na vse naše storitve. Naše storitve nudimo velikim naročnikom kot so verige nakupovalnih centrov kot tudi manjšim zasebnim zgradbam. Lotimo se vsakega projekta, ki ga izpeljemo hitro, strokovno in cenovno ugodno.

Izvedba ravne strehe mora biti strokovna, uporabljena kritina pa kvalitetna

Gradnja oziroma izvedba ravne strehe mora biti profesionalna, z uporabo kvalitetnih materialov. Kritina za ravne strehe je izpostavljena vremenskim vplivom, v primeru pohodne izvedbe pa tudi velikim mehanskim obremenitvam. Zato je potrebno zagotoviti odlično termoizolacijo, vrhunske hidroizolacijske materiale in kakovostne zaščitne plasti, ki morajo biti dobro pričvrščene na podlago. Vsi ti dejavniki vplivajo na življenjsko dobo same strešne površine in celotne zgradbe.

Izdelava ravne strehe

Krovstvo ravne strehe

Ravna streha potrebuje dobro zaščito pred prepuščanjem vode

Obnova strešne površine je največkrat potrebna v primeru slabe hidroizolacije. Ker takšna strešna površina ni sposobna samodejno odvajati meteorno vodo, je potrebno narediti učinkovit sistem odvodnjavanja, ki je lahko vgradni ali pa je speljan ob njej. Zaščita ravne strehe pred prepuščanjem vode mora biti strokovno izvedena že med samo gradnjo, se pa pogosto zgodi da obnavljamo strešne površine, ki so bile nestrokovno zgrajene z uporabo nekvalitetnih materialov. Nesanirano prepuščanje vode sčasoma povzroči na stavbi veliko škodo, ki lahko predstavlja veliko finančno breme. Iz tega razloga je bolj smotrno že pri sami gradnji investirati v boljše materiale in zanesljivega izvajalca.