sestava ravne streheIzvedba ravne strehe najboljših izvajalcev

Izvedba ravne strehe naj bo opravljena popolno in s primerno kritino za ravne strehe. To je še posebej pomembno, ker so nakloni na takšni strehi majhni in tako rado pride do zamakanja, če je izvedba ravne strehe nestrokovna. Ravna strehana hiši omogoči boljši izkoristek prostora pod streho, kot je to pri poševni strehi. Kdor vgrajuje kritino za ravne strehe mora poskrbeti za ustrezno sestavo ravne strehe in zaščito ravne strehe. V primeru ozelenitve je potrebno poskrbeti tudi za ustrezen detajl zelene strehe.

Izvedba ravne strehe z dolgoletno tradicijo

Naša izvedba ravne strehe ima res dolgo tradicijo. Izkušnje so nas naučile, da pri krovskem poslu ne sme biti polovičarstva. Pravi profesionalec mora vgraditi odlično kritino za ravne strehe in poskrbeti za ustrezno sestavo ravne strehe ter zaščito ravne strehe. Tisti, ki menijo, da gre za enostavno delo, ki ga zmore kvalitetno opraviti marsikdo, dostikrat zaidejo v težave, saj je v trenutku, ko streha začne zamakati, prepozno za kesanje. Ključno je, da izvajalec postopa v skladu s stroko in si za delo vzame dovolj časa.

VEČ O OBNOVI RAVNE STREHE

Kritina za ravne strehe naj bo kvalitetna

ravne streheHidroizolacija v okviru izvedbe ravne strehe naj bo res kakovostna, saj je tista, ki omogoča, da je ravna strehana hiši vodotesna. Res nima nobenega smisla, da bi varčevali prav pri hidroizolaciji strehe, saj tu obstaja največje tveganje, da bo celotna sestava neučinkovita ali celo uničena, če bo prišlo do vdora vode. Verjetnost, da pride do vdora vode na nestrokovno izvedeni streha, pa je seveda bistveno večja pri ravni strehi zaradi nizkih naklonov, zaradi katerih se voda tu zadržuje dlje časa.