Ravna streha in zelena streha: izdelava, izvedba in ozelenitev strehe

Ravna streha postaja izredno priljubljena, gradnja ravne strehe pa je tehnično precej zahtevna, saj se pri ravni strehi soočamo s problemom zamakanja. Zato je izredno pomembno, da izvedbo ravne strehe prevzame nekdo, ki se na svoje delo dobro spozna. V podjetju Šircelj smo strokovnjaki za ravne strehe. Pri izdelavi in izvedbah ravnih streh imamo več kot 30 let izkušenj ter bogate reference, zato smo prepričani, da smo sposobni izvesti ali sanirati še tako zahtevno ravno streho. Naše izkušnje in pridobljena znanja pri izvedbi ravnih streh ter stalno spremljanje novosti na tem področju so osnova za našo stoodstotno zanesljivost izdelave in izvedbe. Ravna streha pa naše edino področje. Vas zanimajo tudi priljubljene zelene strehe? Ozelenitev strehe vam ponujamo tudi mi. Več informacij o ravnih in zelenih strehah lahko najdete na naši spletni strani, kjer boste našli tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje.

Ravna streha - izdelava strehe zahteva ne le znanje, temveč izkušnje!


Med vsemi strehami ravno ravna streha zahteva največ znanja in izkušenj. Izdelavo je zato potrebno prepustiti strokovnjakom, ki se na svoje delo spoznajo. V večini primerov je ravna streha najbolj izpostavljen del objekta, zato mora biti dobro pripravljena na vremenske in ostale vplive. Pri gradnji in izdelavi ravne strehe ne gre varčevati, saj je streha ključnega pomena za kakovostno bivanje v objektu. Ker je ravna streha izredno izpostavljena, se velikokrat soočamo s problemom zamakanja. Če želimo zamakanje preprečiti, je potrebno poskrbeti tudi za dobro hidroizolacijo. Prav zato je pri izdelavi ravne strehe najbolj pomembna njena večplastnost. Streha mora biti izdelana iz več plasti, ki so tesno povezane. Prav tako pa je potrebno poskrbeti za dodatno plast toplotne izolacije, ki zadržuje toploto in preprečuje vdor toplega zraka poleti. Izredno pomemben je tudi zaključni sloj strehe, saj prav tako ščiti pred vdorom vode. Ker zahteva izdelava strehe veliko pozornosti, je to delo najboljše zaupati profesionalcem, ki se na svoje delo spoznajo, imajo veliko znanja in izkušenj. Prav zato je pravi naslov za ravne in zelene strehe podjetje Šircelj.

izvedba ravne streheozelenitev strehe

Zelene strehe in ozelenitev ravne strehe


Izdelava zelene strehe je velik izziv, saj že sama izvedba ravne strehe zahteva veliko pozornosti in načrtovanja, zelena streha pa pomeni še več dela z načrtovanjem odvodnih sistemov, upoštevanje nosilnosti, izdelava kakovostne izolacije itd. Pri zeleni strehi so že najmanjše napake lahko usodne, saj pri nekvalitetni izvedbi zelene strehe hitro pride do puščanja vode, obrabe materialov itd. Zelene strehe so izredno zanimive in priljubljene, z ekološkega vidika odlična izbira, sama izdelava pa velik izziv. Pri zeleni strehi so ključni vsi detajli, zato ni prostora za napake. V podjetju Šircelj se ukvarjamo tudi z zelenimi strehami in ozelenitvami streh. Bogate izkušnje in pridobljena znanja na področju ravnih in zelenih streh so zagotovilo, da bo delo opravljeno nič manj kot popolno!

Izvedba strehe - ravne in zelene strehe


V podjetju Šircelj vam ponujamo nadstandardno izvedbo in popravilo ravnih streh. Na slovenskem trgu smo prisotni že več kot trideset let, naša ekipa visoko usposobljenih strokovnjakov pa je pripravljena tudi na najbolj zahtevne izzive. Ponujamo vam atraktivne in inovativne rešitve pri izvedbi strehe, poskrbimo pa tudi za ozelenitev strehe oziroma izdelavo zelene strehe. Odločitev za izvedbo strehe pri nas je ugodna ter preverjena. Ponujamo vam kakovostne in ugodne storitve pri gradnji ravnih streh, svoje delo opravimo kakovostno in strokovno!

VEČ O IZDELAVI RAVNE STREHE

Zanesljiv izvajalec ravnih in zelenih streh


Gradnja ravne strehe ni enostavno opravilo, zato je pomembno, da izberete kvalitetnega in strokovnega ponudnika za delo. Pri tem pa ne glejte samo na ceno investicije, kajti nekvalitetno narejena ravna streha vam lahko dolgoročno prinese veliko več stroškov in skrbi, kot če bi za izdelavo najeli usposobljene mojstre, kot smo mi. Pošljite nam povpraševanje in z veseljem se bomo odzvali! Več nahttp://www.sircelj.si/