Obnova ravne strehe in njeno odvodnjavanje - ugodno

Ravna streha - tako kot vsaka druga streha - obnovo potrebuje, ko se stanje na strehi poslabša. Ker je že sama izdelava ravne strehe zahtevna, je zahtevnejša tudi obnova ravne strehe.


Pri obnovi ravne strehe je potrebno biti pozoren na dve stvari:


Obnova ravne strehe in izolacija


Vsaka ravna streha mora biti izolirana pred toploto, zvokom in vlago. V ta namen uporabljamo tri vrste izolacij - termo izolacijo, zvočno izolacijo in hidro izolacijo. Toplotna izolacija se vgrajuje na zunanji strani in mora biti izdelana iz kvalitetnih materialov. Toplotna izolacija ni potrebna samo zaradi ugodnega bivanja neposredno pod streho, pač pa preprečuje nastanek kondenza v konstrukciji in večja raztezanja ter krčenja zaradi toplotnih sprememb.


Hidroizolacija služi kot zaščita ravne strehe pred meteorno vodo ter je tako najbolj izpostavljena mehanskim in vremenskim vplivom.


Odvodnjavanje ravnih streh


Za odvodnjavanje ravnih streh se uporabljajo požiralniki za ravne strehe, ki vodo, ki se na strehi nabere, speljejo v žlebove in tako zagotovijo, da bo naša streha trajna in lepa.


Odvodnjavanje ravnih streh ni učinkovito, če streha ni vodotesna


Pri izgradnji ravne strehe je pomembna tudi njena vodotestnost. Vodotesnost ravne strehe lahko zagotovimo z uporabo kakovostnih materialov in z natančno obnovo ravne strehe. Ker se v podjetju Šircelj lahko pohvalimo z več kot 30 leti izkušenj na področju obnove ravnih streh vam zagotavljamo, da bo vaša streha kakovostna in nepropustna. Možna je tudi izvedba ravne pohodne strehe ali zelene strehe.


Oglejte si našo spletno stran in se odločite za obnovo ravne strehe


Oglejte si našo spletno stran in se odločite za obnovo ravne strehe. Obnova ravne strehe bo potekala pod nadzorom strokovnjakov in bo narejena kakovostno in natančno. Za več informacij nas lahko kontaktirajte tudi po telefonu ali e-mail naslovu. Na vprašanja vam bomo odgovorili hitro in natančno. Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko pozanimate o obnovi in o dodatnih načinih odvodnjavanja ravnih streh.

GRADNJA RAVNE STREHE

SANACIJA RAVNE STREHE

Obnova ravnih strehOdvodnjavanje ravnih streh