Ravne strehe: izberite strokovnjaka za ravne pohodne strehe in ozelenitev!

Ravne strehe so v Sloveniji postale izredno priljubljene. Izvedba ravne strehe je zahtevno delo, ki ga je najbolje prepustiti strokovnjakom. Omenjene strehe so strehe, ki nimajo klasične kritine in so ravne. Lahko so to ravne pohodne strehe ali pa zelene strehe, če se odločite za ozelenitev strehe. Omenili smo, da takšne strehe nimajo klasične kritine, zato jih pred neugodnimi vremenskimi vplivi in pojavi, predvsem pa pred meteorno vodo, ščiti kakovostna hidroizolacija, ki je pri ravni strehi ključnega pomena. Hidroizolacija mora biti popolnoma vodotesna, če ne želimo imeti težav. Od začetkov ravnih streh pa do danes je tehnologija močno napredovala, prav tako tudi materiali, ki se uporabljajo za gradnjo. Če se tudi vi zanimate za tovrstne strehe in iščete zanesljivega in zaupanja vrednega partnerja na tej poti, potem je naše podjetje pravi naslov za vas. Z ravnimi strehami imamo ogromno izkušenj, svoje znanje pa vsakodnevno tudi nadgrajujemo.

Strokovnjaki za izvedbo ravnih streh

Glede na tip stropne konstrukcije, namen uporabe strehe in izolacijske lastnosti se odločamo za izvedbo ravne strehe. Niso vse izvedbe enake, zato je vsaka projekt zase. Za pravilno delovanje strehe in popolno vodotesnost so izredno pomembni hidroizolacija, različni detajli, kot so na primer atike, vertikalni priključki, odtoki in ostali preboji. Izvedba ravne strehe je zahtevno delo, najbolj pomembno pri njem pa je kakovostna hidroizolacija. Le-ta zagotavlja vodotesnost, odporna pa mora biti na vse fizikalne in mehanske vplive. V podjetju Šircelj d. o. o. smo strokovnjaki za strehe. Na vse naše storitve vam nudimo garancijo, zagotavljamo vam učinkovito, profesionalno, zanesljivo in hitro izvedbo ter strokoven odnos. Če se tudi vi zanimate za ravno streho, nam lahko pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca, ki ga najdete na naši spletni strani.

kritina za ravne streheravne strehe

Izbira primerne kritine za ravne strehe

Glede na vaše želje in zahteve se izdelavi oziroma izvedbi ravne strehe posvetimo stoodstotno. Med vsemi izdelavami je prav ravna streha najbolj zahtevna. Ravna streha je lahko pohodna, lahko pa se odločite za ozelenitev ravne strehe. Predvsem v urbanih naseljih postajajo zelene strehe vse bolj priljubljene, saj v mesto prinesejo košček narave in vas tako približajo naravi. Izredno pozitivno vplivajo na bivalno klimo in so enostavne za vzdrževanje. Ne glede na vaše želje in zahteve, prepričani smo, da bo izdelava strehe opravljena popolno. Pri svojem delu ničesar ne prepuščamo naključju, zato imamo za sabo veliko kilometrov in ogromno uspešno zaključenih projektov.

Svetovanje pri izbiri kritine za ravno streho

Pri gradnji ravne strehe ničesar ne smemo prepustiti naključju. Prav vsak detajl je pomemben, tudi primerna kritina za ravno streho. Ker je ravna streha precej draga investicija, ki pa vam bo prinesla veliko koristi, se splača dobro premisliti, koga boste najeli za to težko opravilo. V podjetju Šircelj imamo za sabo veliko kilometrov in uspešnih projektov, zato smo prepričani, da smo pravi naslov za izvedbo vaše strehe. Izbira primernega izvajalca je še posebno pomembna tam, kjer se načrtujejo zahtevnejši projekti. Takšna je na primer zelena streha oziroma ozelenitev. Ker že sama ravna streha zahteva veliko pozornosti in načrtovanja, zelena streha pomeni še toliko več dela z načrtovanjem odvodnih sistemov. Pri tem je treba upoštevati zahteve po dodatni nosilnosti, ne smemo pozabiti niti na izolacijo in druge pomembne sisteme strehe. Že majhne napake v izvedbi so lahko katastrofalne - puščanje vode, pomanjkljiva izolacija, obraba materialov itd. Mi pa ničesar ne prepuščamo naključju in poskrbimo za vse detajle, vključno z izbiro primerne kritine.

Poleg izvedbe strehe tudi popravila

Med glavne razloge za obnovo strehe štejemo slabo hidroizolacijo. Poševna streha samodejno odvaja meteorne vode, medtem ko je pri ravni strehi za to potrebno natančno poskrbeti. Če potrebuje vaša ravna streha popravilo, vam mi lahko ponudimo primerne rešitve.