Vedeževanje in pogled v prihodnost

Vedeževanje je način napovedovanja prihodnosti, pri katerem vedeževalci s pomočjo kart in drugih predmetov osebam prerokujejo glede življenjskih vprašanj in tem, ki jih najbolj zanimajo. To so največkrat odnosi v partnerstvu in zakonu, vprašanja v zvezi z otroki in družino, prijateljstvo, šola in izobraževanje za poklic, kariera, služba in posel  ter mnoga druga. Vedeževalka Dragica ima na tem področju izkušnje in strankam odgovarja na njihove poizvedbe. Med storitvami, ki jih nudi, je npr. vedeževanje iz kart in SMS vedeževanje. Vedeževalka poudarja, da pogovor z njo ne zapečati prihodnosti, saj si usodo kreira vsak sam. Njen cilj je usmeriti na pravo pot ter bodriti in opogumiti vsakogar, da se bo soočal z izzivi, ki ga doletijo v življenju.

Poglejte v prihodnost


Za vedeževanje iz kart se uporabljajo različni kompleti kart

Tehnika vedeževanja iz kart sodi med najstarejše metode prerokovanja prihodnosti in se pogosto uporablja. Vedeževalka interpretira izbrane karte in ponudi dodatno svetovanje. Na voljo pa je izbira različnih kart, vsake imajo svoje posebne značilnosti. Največkrat se uporabljajo tarot karte. Ta zbirka vsebuje 78 kart, ki jih delimo na dva dela: velika arkana sestoji iz 22 kart, malo arkano pa sestavlja 56 kart (slednje se razdelijo na 4 skupine po 14 kart). Karte velike arkane predstavljajo po en aspekt doživetij človeka. Na kartah so številke in imena – ta so lahko splošna ali pa pomenijo prav določene osebe. Prav vsaka tarot karta ima svoj poseben pomen in sporočilo. Pri interpretaciji je treba upoštevati kontekst vseh kart, ki se pojavijo med potekom vedeževanja, saj se jih ne da interpretirati samostojno – pomen vsake karte je odvisen od sosednjih kart. 22 izbranih tarot kart se razporedi tako, da predstavljajo življenjski krog. Možno je tudi vedeževati iz remi kart. Te so nastale v 11. stoletju v Italiji, razvile pa so se iz male arkane tarota. Delo z njimi je specifično, ker ne vsebujejo slik, ki bi pomagale pri interpretaciji pomenov. Uporabljajo jih tisti vedeževalci, ki do njih začutijo ljubezen in imajo globoko intuicijo, s pomočjo katere razberejo pomene. Vedeževalka Dragica uporablja komplet 38 kart (od 6 do jokerja) in preko številk in simbolov razbira sporočila o prihodnosti. Pri remi kartah so kare znanilci tistega, kar se tiče kariere in dela. Križi naznanjajo upanje, uradna sporočila, potovanja in imetje. Piki so znanilci težav in trpljenja. Srca pa naznanjajo, kar je dobro, radost, ljubezen … Še ena izbira so angelske karte. Pri njih pa ne gre za klasično napovedovanje prihodnosti; angelska sporočila so namenjena pogledu na trenutni življenjski položaj skozi drugačna očala in s tem razumevanju situacije in dogajanj. Cilj je odpraviti blokade in doseči energetsko ravnovesje (tako tudi pri angelski reiki terapiji).

Izredno star način vedeževanja je vedeževanje iz kart


SMS vedeževanje je hitro

Vedeževanje preko SMS sporočil omogoči hiter odgovor na vprašanje in poteka na enostaven način. V sms se vpišejo ime, letnica rojstva in nebesno znamenje. Vprašanje, ki na katerega želite odgovor, oblikujete čim bolj jasno in konkretno. Vedeževalka odgovarja na najrazličnejše teme, ki zadevajo ljubezen, družino, službo in podobno. Ob poslanem SMS-u se ne včlanite v noben klub, prav tako ne boste prejemali nadaljnjih plačljivih sporočil. Cena poslanega sporočila je obračunana po ceniku vašega operaterja, prejeti SMS (odgovor) pa stane 2,49 evrov (z DDV).

Preberite več o vedeževanju na spletu


Vedeževanje na spletu in izkušnje strank

Vedeževanje ne zahteva nujno fizičnega stika, vedeževalka Dragica s kartami prerokuje tudi na daljavo. Gre za začutenje energije in podporo pri iskanju odgovorov na različne dileme in vprašanja. Na spletni strani Moč luči je predstavljena celotna ponudba vedeževanja in storitev ter možnosti kontakta z vedeževalko. Na spletni strani pa lahko preberete tudi mnenja strank, ki so se na Dragico obrnile za vedeževanje.