Lonci za rože z umetno lučjo za gojenje rastlin v stanovanju

Lonci za rože in rastline v njih so danes pomemben del notranjega oblikovanja, saj rastline v stanovanju dodajo tisto piko na i, ki loči prazno stanovanje od živega. Problem stanovanj pa je, da pogosto pride do stalno temnih kotov, ki jih sonce redko obsije, sploh v temnih zimskih mesecih. Z inovativnimi lučmi za gojenje rastlin v stanovanju boste lahko tudi v temno stanovanje prinesli življenje v loncih za rože.

Lonci za rože in luči za gojenje rastlin v stanovanju

Leseni lonci za rože slovenskega proizvajalca

Lonci za rože, izdelani iz svetlega in temnega hrasta, so delo lokalnega mizarja. Glede na vaše želje in število rastlin, ki bi jih gojili, ponujamo štiri različne velikosti, ki se med seboj razlikujejo v dolžini. V lonce za rože lahko tako vsadite od 2 do 8 začimb oz. ostalih rastlin. V stanovanju boste tako z lesenimi lonci za rože ustvarili pravo malo urejeno džunglo.

LED luči za gojenje rastlin

Velikokrat želimo v temnih prostorih vzgojiti rastline, ki potrebujejo več svetlobe, vendar to biološko žal ne gre. Rešitev za to je naš inovativen lonec za rože z lučmi za gojenje rastlin v stanovanju. LED luči posnemajo spekter sončnega sevanja- modri in zeleni del poskrbi za rast, rdeči pa za plod in cvet. Z loncem za rože z lučmi za gojenje rastlin v stanovanju slovenskega proizvoda si tako zagotovite sveče začimbe tekom celega leta!