Notranje ograje za stopnice poskrbijo za večjo varnost na stopnišču

Notranja ograjaNotranje ograje za stopnice so namenjene predvsem varnejši hoji po stopnicah, hkrati pa imajo tudi vlogo stilskega elementa. Prostor, v katerem se nahajajo, namreč povežejo v celoto. Bolj kot masivne lesene ograje pa danes v moderno poslovno okolje sodijo notranje inox ograje. Brezhibno izdelana stopniščna ograja inox se čudovito kombinira z vsemi materiali, ki jih najdemo v modernem domu - od lesa do stekla. Možnosti za izdelavo notranje ograje za stopnice je tako nešteto.

V podjetju Hifa d.o.o. izdelujemo tako notranje kot zunanje ograje inox po vaših željah. Priljubljene so tudi notranje prašno barvane ograje, ki vam jih po želji pobarvamo v poljubno barvo lestvice RAL. Takšne notranje ograje združujejo lep videz, zaščito in izjemne mehanske lastnosti. Naša prašno barvana stopniščna ograja bo navdušila tako vas kot vse vaše goste.

INOX NOTRANJA OGRAJA ZA STOPNICE HIFA

Inox stopniščna ograja ima dolgo življenjsko dobo

Visokokakovostna in obstojna inox stopniščna ograja bo vašemu stopnišču dala pridih sodobnosti in obstojnosti. Kot vsi inox izdelki so tudi notranje inox ograje odporne proti rjavenju in ne zahtevajo veliko vzdrževanja. Vaša stopniščna ograja bo tako še dolgo videti kot nova. Inox ograje pripomorejo tudi k večji varnosti, saj omogočajo dober oprijem in tako preprečujejo zdrse na stopnicah.

Ograje za stopnice po vaših željah

Pri izdelavi inox notranje ograje za stopnice se lahko odločite za vertikalne ali horizontalne inox cevi, prav tako pa so možne tudi drugačne postavitve. V primeru, da imate majhne otroke, vam svetujemo, da se odločite za vertikalno postavljene cevi, ki pa naj bodo posejane dovolj na gosto. Inox stopniščna ograja bo v vaš prostor prinesla posebno dekorativno noto, če bo kombinirana z drugim materialom, na primer lesom. Lesen zgornji del ograje bo vašemu stopnišču dodal pridih domačnosti. Za polnilo ograje za stopnice se največkrat uporabljajo inox pletenice, steklo, pleksi steklo ali les.

Prepričani smo, da boste z našimi inox izdelki več kot zadovoljni, zato tudi nudimo kar 20-letno garancijo na vse inox ograje ter garancijo na notranje in zunanje barvane ograje.

Obiščite nas - vabljeni tudi na našo spletno stran!

Hifa d.o.o. | Notranje ograje, ograja za stopnice, stopniščna ograja - povezave do naše spletne strani: