Kuhinje po meri za najrazličnejše potrebe, pričakovanja in okus

Kuhinje po meri so prodajna značilnost GA+ Kuhinj. Svojim strankam nudijo kakovost ponudbe in izdelavo pohištvenih kosov po posebej dogovorjenih meritvah, za vsako individualno stranko posebej. Mogoče se je dogovoriti o številu, vrsti in kvaliteti aparatov. Stranka lastnoročno izbere postavitev in zunanji izgled nove kuhinje. Na voljo je široka kolekcija najrazličnejših stilov. Izbirati je mogoče med široko paleto barvnih shem, igrati pa se je mogoče z barvnami vsakega posameznega kosa.

Pri GA+ Kuhinje morebitnim kupcem nudijo brezplačno svetovanje in 3D izris kuhinje. Po želji se je mogoče dogovoriti za posvet na domu, kjerkoli v Sloveniji. Da bi si ustvarili okvirno predstavo o najrazličnejših opcijah, ki so na voljo v prodajni kolekciji GA+ Kuhinj, lahko stranka obišče razstavni salon. Strokovnjaki GA+ Kuhinj z veseljem priskočijo na pomoč glede vseh morebitnih vprašanj ali skrbi. Ob strokovnem posvetu se lahko kupec v prodajnih salonih GA+ Kuhinj bližje spozna s prodajnimi eksponati in najbolj priljubljenimi kosi.  

kuhinje po meri3d izris kuhinje

Program za izris kuhinje oblikuje pregleden in natančen tloris 

Izris kuhinje po meri nikoli ni bil tako dosegljiv. Najsodobnejši programi za izris kuhinje omogočajo natančno in kvalitetno izdelavo tlorisa bodoče kuhinje. Morebitna stranka – izris kuhinje po meri je namreč brezplačen in ni obvezujoč – si lahko brez težav ogleda dokončen izgled izbranih pohištvenih modelov in barvnih kombinacij. Program za izris kuhinje ustvari pregleden in hitro razumljiv načrt kuhinjske postavitve, ki ga je mogoče nadoknadno po želji modificirati. Profesionalec pri GA+ Kuhinjah lahko stranki svetuje glede postavitve opreme, glede na število in razporeditev električnih priključkov ter vodne inštalacije. Smiselno je upoštevati doseg naravne svetlobe. Postavitev oken ali vrat, ter dolžina njihovega zamaha, je ključna pri preračunavanju mogoče dolžine, širine in višine eksponatov.

VEČ O IZRISU KUHINJE SI PREBERITE TUKAJ!

Izris kuhinj po meri zdaj za potencialne stranke tudi 50% ceneje

Poleg brezplačnega 3D izrisa kuhinje, GA+ Kuhinje novemu kupcu podarijo do 50% kuhinje. Vse tehnične storitve so vključene v ceno in v prihodnosti ne predstavljajo nobenih nepričakovanih stroškov. V posebni trenutni akcijski ponudbi vsaki novi stranki GA+ Kuhinje podarijo novi pomivalni stroj visoke kvalitete. Pomivalni stroj je slovenske znamke Gorenje in vključuje lastno garancijo. Na voljo so prav tako cenovno izjemno ugodni odprodajni eksponati. Prav tako se je o vseh morebitnih aktualnih akcijsih ponudbah mogoče posvetovati s prodajalcem, ki je stranki vedno na voljo pri oblikovanju kupnih odločitev najvišje kvalitete in najugodnejše možne cene.

3D izris kuhinje nudi boljšo predstavo o končnem izgledu prostora

Stranka ima na voljo neprestavljivo veliko števil najrazličnejših možnih modelov, aparatov, barv in postavitev kuhinje. V današnjem sodobnem svetu je mogoče za določeno ceno najti vse kar bi si srce poželelo. 3D izris kuhinje olajša strniti izbiro. Kupcu pomaga razumeti katere izbire so mu bolj pri srcu in katere manj, katere postavitve je mogoče izpeljati v njegovih prostorih in katera postavitev bi bila najbolj praktična za prosto, neovirano gibanje med kuhanjem. Ker je nakup kuhinje lahko cenovno draga investicija, se mnogokomu pojavljajo številne skrbi. Videti končni izgled izrisan na papirju pomiri mnogo izmed skrbi in olajša kupni proces tudi časovno. 

Majhne kuhinje – s pravo postavitvijo uporabne ne glede na velikost

Za majhne kuhinje so v največ primerih najbolj praktične enovrstne kuhinje oziroma kuhinje v obliki črke L. Enovrstne kuhinje so preprosto zasnovane in enostavne za uporabo. Odlične so za porabo prostora, ki je na voljo – oziroma za porabo toliko prostora kot ga je mogoč brez da bi bila gibljivost v kuhinji in praktičnost uporabe okleščena. Za najboljšo porabo prostora si mnoge stranke omislijo serijo visokih omaric po celotni dolžini kuhinje, ki majhni kuhinji dodajo veliko shrambenega prostora. Uporaba svetlobe in svetlih barv pripomore k oblikovanju optične iluzije, da je prostor večji.