Izris kuhinje: mansarda s programom za 3d risanje načrtov

»Izris kuhinje mansarda« je poseben projekt, saj je to mali prostor, ki zahteva posebno pozornost pri načrtovanju postavitve pohištva. Podobni izrisi, enako kot za mansarde, veljajo tudi za risanje in načrtov letnih kuhinj ali načrtovanje malih kuhinj v manjših stanovanjih, kjer mora biti vse pohištvo kar najbolje razporejeno in kjer se mora izkoristiti vsak košček mansardnega prostora, da bo mansardna kuhinja polno funkcionalna in nam bo istočasno prihranila prostor za bivanje.

 

3D IZRIS KUHINJE ZA LAŽJO VIZUALIZACIJO

 

Odličen pripomoček za prostorsko izris in načrtovanje malih kuhinj je program za 3d risanje in izris, kateri nam pomaga, da lahko vse elemente v mansardi postavimo funkcionalno z upoštevanjem prostora. Na ta način najenostavneje vidite kako bo vaša nova moderna kuhinja po meri zapolnila prostor.

 

Brezplačni izris s programom za risanje mansardnih, malih in letnih kuhinj

Brezplačni izris in risanje načrta s pomočjo programa za izris mansardne kuhinje lahko zaupamo strokovnjakom v salonih GA+kuhinje ali na našem domu.

 

izris kuhinjske elemente v mansardi

 

Programi za izris in 3d risanje so dobrodošli predvsem pri načrtovanju mansardnih, letnih in malih kuhinjah, kjer je postavitev elementov pomembna zaradi prostorskih omejitev, ki jih ima mansarda in kjer veljajo posebni režimi inštalacije oz napeljave.
Izris je odličen pripomoček za planiranje mansardnih kuhinj, saj ima mansarda drugačno prostorsko zasnovo in inštalacijo od klasične, medtem ko je večina kuhinj risanih in narejenih po programih, ki ne predvidevajo mansardnega stanovanja.

 

Delovanje programa za izris mansardnih kuhinj

V program za risanje kuhinj vnesemo dimenzije prostora, na podlagi katerih lahko rišemo oz. vizualiziramo postavitev klasičnih elementov ter kombiniramo z neklasičnimi dimenzijami kuhinjskih elementov ali pohištva, ki služijo, kot osnoven element ali dopolnitev prostora.

 

V NAČRT KUHINJE SE LAHKO VKLJUČIJO TUDI EKSPONATI S PRODAJE

 

Na podlagi končane vizualizacije, katera vključuje vse kuhinjske elemente in pohištvo, ki ga potrebujemo in v taki organizaciji, kot nam ustreza, naredimo s programom za 3d risanje končen izris načrta kuhinjskih elementov.

 

programi za risanje malih kuhinj

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
APARATI d.o.o.
Naslov
Šmartinska 152
Spletna stran
E-pošta
01/520 46 66
Seznam fraz
izris kuhinje mansarda, programi za risanje kuhinj
ZEMLJEVID