3D izris kuhinj je nepogrešljiv sestavni del izdelave po meri


3D izris kuhinj je izredno koristen pripomoček pri načrtovanju. Zgolj s pomočjo domišljije bi si bilo namreč nemogoče zares predstavljati, kako bodo izbrani elementi in gospodinjski aparati videti v dejanskem prostoru. Če nočete tvegati, je 3D izris kuhinje po meri nujni korak, ki je potreben pred začetkom izdelave. Praviloma se izvede v pohištvenih salonih, včasih pa se je možno dogovoriti kar za 3D izris na domu.


Kako poteka izdelava kuhinje po meri in čigava naloga so meritve?

Da bi bilo mogoče pripraviti čim bolj realističen 3D izris kuhinj, ki je osnova za to, da je možna izdelava po meri, so seveda potrebne vsaj okvirne dimenzije prostora, ki ga nameravate opremiti. Pri GA+kuhinje strankam ponujamo možnost, da 3D izris pripravimo kar na njihovem domu. V tem primeru bo svetovalec, ki vas bo obiskal v dogovorjenem terminu, poskrbel za natančne meritve, ki bodo nato uporabljene za 3D izris po meri, kar pomeni, da bo ta izjemno realističen. A tudi če se odločite za 3D izris kuhinje v enem izmed naših salonov, kar pomeni, da boste morali za meritve poskrbeti sami, ni razloga za skrb. Čeprav dimenzije, ki jih uporabimo za 3D izris, morda ne bodo povsem natančne, boste dobili precej dobro predstavo glede tega, kakšna bo končna podoba prostora. Tako bo mogoče hitro ugotoviti, ali so potrebne prilagoditve. Manjša odstopanja pri meritvah torej niso problematična, še posebej zaradi dejstva, da bomo v primeru, da se odločite za naročilo, dimenzije še enkrat preverili, preden se bo začela prilagoditev oziroma izdelava kuhinje po meri. Ko bo izdelava končana in bo napočil čas za montažo, ne bo nikakršne nevarnosti za neujemanja.

Izris kuhinje po meri


Za kakovosten 3D izris kuhinj po meri je potreben pravi program

Niso torej potrebne do milimetra natančne meritve, kljub temu pa mora biti izpolnjenih nekaj osnovnih pogojev, če želimo dobiti čim bolj kakovosten 3D izris kuhinje. Program, ki ga uporabimo, igra pri tem nedvomno izredno pomembno vlogo. Vnaših salonih zato uporabljamo preverjeno zanesljivprogram za 3D izris kuhinje, ki zagotavlja, da so odstopanja od tega, kako bo na koncu videti postavitev, zares minimalna. Stranke zato vedno natančno vedo, kaj lahko pričakujejo. Prav transparentnost v vseh fazah opremljanja je namreč eno glavnih načel našega delovanja. Preden se prične izdelava kuhinje po meri oziroma prilagoditev dimenzij, se prepričamo, da ste povsem zadovoljni tako s funkcionalnostjo razporeditve kot z estetiko. K temu, da je 3D izris kuhinj zelo natančen pokazatelj tega, kar boste dobili, pa seveda pripomorejo tudi izkušnje naših svetovalcev, ki imajo za sabo že ogromno uspešno zaključenih projektov. Pri pripravi 3D izrisa in pri drugih korakih, ki so vključeni v načrtovanje izdelave, se opirajo na pretekle izkušnje, hkrati pa upoštevajo individualne želje vsake stranke, kar je idealna kombinacija za to, da boste resnično popolnoma zadovoljni s končnim rezultatom.


Prva faza načrtovanja kuhinje – katalog vam bo pomagal pri iskanju navdiha

Še niste povsem odločeni glede stila ali barve kuhinje? Katalog, ki ga redno izdajamo, prinaša nekaj trenutno najbolj vročih trendov, v njem pa se obenem najde kar nekaj modelov za ljubitelje nekoliko bolj klasičnih rešitev. Medtem ko čakate na svoj termin za 3D izris, lahko torej začnete počasi zbirati najbolj zanimive ideje za izdelavo kuhinje. Katalog si je mogoče prenesti kar v obliki PDF-datoteke, vse modele, ki so trenutno v ponudbi, pa si lahko ogledate tudi na naši spletni strani. Kot boste opazili, so vam na voljo različni stili (od rustikalnega prek klasičnega do modernega), barve (tako svetlejši kot temnejši odtenki) in obdelave ličnic (mat, sijaj ali tekstura). Možnih kombinacij lastnosti je resnično ogromno. Na naši spletni strani pa lahko obenem preverite še pogoje obročnega odplačevanja, ki so izjemno ugodni.

3d izris kuhinj

Preberite si več o izdelavi kuhine po mer