Privoščite si sproščujočo masažo za dva!

Masaža za dva je kot nalašč za tiste, ki želijo z drobnimi pozornostmi negovati odnos s svojo ljubljeno osebo. S čutnim razvajanjem v dvoje poskrbimo za nežni del odnosa, ki terja skrb in pozornost. Posvečanje odnosu je pomemben del srečnega življenja. Posvečanje telesu s sproščanjem pa je pomembno za zdravost duha, ki je temelj vsakemu odnosu.

masaža in savna za dva

Masaža za dva v prijetnem okolju

Presenetite ljubljeno osebo z masažo za dva, ki vas bo blago zazibala v občutke ugodja in miru. Klasična masaža v dvoje je domiselna rešitev sprostitve in druženja, lahko pa se odločite za masažo in savno za dva v prostoru, namenjenem samo vam, ki nudi popolno zasebnost in varen objem vroče kopeli v intimnem in prijetnem ambientu. Za vse, ki si želijo razvajanja v dvoje, masaža predstavlja lepo darilo. Tudi z vidika cene je odlična izbira prav masaža v dvoje - akcija pa ceno še zniža! Izkoristite ponudbo in se prepustite razvajanju v dvoje s kvalitetno masažo izbranih maserjev.

V ZDRAVILIŠČU NUDIMO TUDI REHABILITACIJO

Privlačna ponudba masaže in savne za dva

masaža za dvaMasaža in savna za dva je idealen začetek dneva, še posebej v zimskih mesecih, ko nam jutranji mraz ne prizanaša. V zasebnem wellnessu, kjer ponujata razvajanje v dvoje masaža in savna, se finski in parni kopeli pridružujejo whirlpool bazen, mini bar in udobni počivalniki, ki še tako utrujenemu telesu nudijo prijeten počitek. Za masažo v dvoje akcija nudi doživetje vsem, ki si želijo prijetne spremembe in blage sprostitve s klasično masažo v dvoje, a pri tem ne želijo zapravljati denarja. Pogosto pa seveda ugodnosti veljajo tudi za druge storitve, kot so fizioterapija, fitnes, savna v dvoje in podobno, zato se splača redno spremljati ponudbo toplic. Prav tako je masaža za dva primerna za tiste, ki trpijo telesne bolečine in napetosti ter ob fizičnemu naporu potrebujejo nego izurjenih rok. Privoščite svojemu in bližnjemu telesu tretma masaže za dva ali paket masaže in savne za dva in dopustite zdravju in prijetnim občutkom, da vas objamejo in vzamejo nekoristno, ki vas spremlja v prehitrem vsakdanu.