Wellness za dva - izkoristite odlično wellnes ponudbo

Wellnes za dva je odlična priložnost za sprostitev v dvoje. Hiter življenjski tempo je vsekakor naporen in iz dneva v dan poskrbi za naraščanje stresa, ki je glavni vzrok za nastanek mnogih bolezni, čeprav se tega niti ne zavedamo. Uživate v savni ali fitnesu, ali bi si morda privoščili masažo? Obiščite Terme Topolšica, v katerih boste našli odlično wellness ponudbo. Izbirate lahko med različnimi vrstami savn, za tiste malce bolj drzne pa je na voljo tudi ekstremna finska savna, v kateri temperatura naraste tudi do 95°C! Dokazano je, da ima savna mnoge pozitivne učinke na zdravje. Med drugim vpliva na zmanjšanje stresa, uravnava krvni tlak, poskrbi za lepšo kožo in očisti dihala. Užitek je še toliko večji, če imamo ob tem odlično družbo. Privoščite si wellness za dva in zmanjšajte stres, ki ga povzroča vsakodnevna napetost. Za dodatne informacije o wellness zakupu po ugodni ceni lahko kontaktirate tudi Terme Topolšica.

SAVNA V DVOJE - TERME TOPOLŠICA

Wellness ponudba za pare

Wellnes ponudba, ki vama omogoča sprostitev v dvoje je najboljša odločitev, saj lahko po ugodni ceni uživata in se sprostita oba. Sprostita se v VIP wellnessu za 2, v kateri vaju čaka popolna intimnost in razkošni prostori, v katerih bosta lahko posvetila čas le sebi. Wellness za dva, ki vama nudi VIP prostore, je na voljo tudi v prijetnih Termah Topolšica, v katerem lahko uživata v pestri wellness ponudbi. Izbirata lahko med VIP wellnessom z ambientom veličastnega Rima, skrivnostnega Orienta ali romantične Japonske tradicije. Poskrbita za svoje zdravje z wellness vikend paketom za 2 osebi.

Wellness za dva po ugodni ceni

Wellness za dva vama omogoča obisk finske in parne kopeli ter sproščanje v whirlpool bazenu, da bo sprostitev popolna pa vama je na voljo tudi mini bar in udobni počivalniki. Če si želita zasebne sprostitve, vama priporočamo obisk wellnessa za dva v Termah Topolšica.

Za več informacij o rehabilitaciji v zdravilišču kliknite tukaj:https://www.vsi.si/terme-topolsica/rehabilitacija-v-zdraviliscu

wellnes ponudbawellnes za dva