Toplice v Sloveniji vabijo k soncu in naravi

Toplice v Sloveniji so pravi kraj za oddih, primeren za družine in mlade, ki iščejo miren počitek v naravi. Poleg bazenov za otroke, masažnih prh in toplih vrelcev so v najboljših toplicah v Sloveniji tudi rimske kopeli, ki so mesto razvajanja tudi v zimskih mesecih. Slovenske toplice se razprostirajo na velikih površinah in nudijo tako otrokom igrivo zabavo na toboganih, kot starejšim osebam rehabilitacijo in počitek v termalni vodi. Za piko na i pa imajo toplice Slovenija ugodno ceno, s katero vabijo vse vrste obiskovalcev.

toplice slovenija ugodnotoplice v sloveniji

Kaj nudijo toplice v Sloveniji?

Toplice in terme v Sloveniji so svojo ponudbo razširile z dodatnimi programi, kot so medicinski program, ki nudi ambulantno fizioterapijo, specialistične obravnave, rehabilitacijo za ljudi z različnimi boleznimi, ter wellness program, ki vsebuje savne, fitnes, masaže in kozmetične storitve. Slovenske toplice se nahajajo v osrčju narave, na robu gozda in termalnega vrelca, ki s svojo čistostjo in bogatostjo že dolgo privablja ljudi, ki cenijo zdravje in mir. V toplicah in termah v Sloveniji se ponuja ogromno možnosti za aktivnosti v naravi za tiste, ki ljubijo aktivno preživljanje časa, saj lokacija najboljših toplic v Sloveniji ponuja sprehajalne poti in izhodišča za planinske izlete. V ceno prenočišča v sklopu mnogih toplic v Sloveniji je vključena tudi izposoja palic za nordijsko hojo, prav tako pa so organizirane tudi vodene vadbe v bazenu in telovadnici, masaža za dva ter druge aktivnosti.

UGODNE CENE ZDRAVILIŠKIH STORITEV V TERMAH TOPOLŠICA

Nudijo toplice Slovenija ugodno ceno v primerjavi s tujino?

Toplice Slovenija ugodno ceno upravičujejo z edinstvenimi prednostmi. Ponašajo se s kombinacijo zraka, zdravilnih voda in dobre hrane, ki povrne energijo in vrača k naravi, ki je za človeka nepogrešljiva. Toplice v Sloveniji tako s svojo lokacijo in bogato ponudbo zagotavljajo tovrstno dobrino, ki v mestih umanjka. Glede na vsebino ponudbe nudijo toplice Slovenija ugodno ceno za poletni oddih tudi v primerjavi s tujino, še posebej, če upoštevamo dodatne stroške, ki jih prinaša prevoz in bivanje v tujini.