Akcija savn pri nas obljublja nepozabno sprostitev

Savna akcijaV objemu topline, čutnih dišav in prijetnega miru lahko pri nas izbirate med celo vrsto različnih savn in kopeli. Privoščite si klasično ali ekstremno finsko savno, užijte moč zelišč v zeliščni ali bio zeliščni savni, izberite blatno savno ali savno z medom ter se predajte starodavni parni kopeli. Za popolno osvežitev telesa in duha si privoščite doživetje ledene jame, laconium savno ali knajp terase. V svet sproščujočih vonjav in spokojnih užitkov pa vas bodo popeljala tudi tematska počivališča. Najprej pa seveda preverite našo akcijo savn ter med pestro ponudbo izberite svojo najljubšo.

Akcija savn in popusti za savne, ki vas bodo navdušili

Savna za dvaV naši ponudbi akcij savn in popustov za savne bi vas še posebej radi opozorili na popolnoma novo dimenzijo sprostitve v svetu savn Wellness centra Zala. Za vas smo namreč pripravili posebno poletno akcijo naših storitev, ki traja v Wellness centru zala od 3. julija do 3. septembra 2017. Ta med drugim zajema tudi akcijo v VIP zasebnem wellnessu, ki bo še zlasti navdušila ljubitelje savnanja v dvoje. Zasebni sprostitveni prostori namreč nudijo popolno kombinacijo intimnosti in razkošja z dvema savnama (finska-turška) ter whirpoolom s termalno vodo. Cena poleg najema savne v dvoje zajema še penino, sok, mineralno vodo ter sveže in suho sadje, za kar boste namesto 80 evrov v akcijski ponudbi odšteli zgolj 60 evrov, prostore pa lahko uporabljate cele tri ure. Ponudba te akcije savn in popusta za savne sicer velja od ponedeljka do četrtka.

AKCIJA SAVN IN MASAŽ

Izkoristite našo akcijo savn in popuste za savne še danes

Odločite se torej za našo akcijo savn in popusta za savne še danes, mi pa vam zagotavljamo, da boste domov odšli sveži, spočiti in zadovoljni. Med sproščujočimi tretmaji naših toplic in savn se prepustite še prijetnemu razvajanju termalnih voda. Vodne kapljice in žuboreči mehurčki masažnih bazenov vas bodo popeljali skozi čudovita občutja breztežnosti in lahkotnosti, zdravilna termalna voda pa bo blagodejno negovala vaše fizično in psihično počutje.