Savna v dvoje - izberite savno in jacuzzi za dva

Savna v dvoje v svetu savn, kjer lahko izbirate med različnimi vrstami savn. Na voljo vam je finska savna s temperaturo od 80 do 90°C, ki krepi imunski sistem, očisti telo strupov in zmanjša stres. Zeliščna savna ponuja precej nižje temperature, zato je primerna za začetek savnanja. Aromatična zelišča so odlična za sprostitev telesa in duha. Za lepšo kožo si lahko privoščimo tudi solno savno, ki doseže do 55°C in deluje kot naravni piling, s pomočjo katerega lahko s kože odstranimo odmrle kožne delce in ji povrnemo svežino. Savno v dvoje lahko doživite tudi v prijetnem ambientu Term Topolšica, v katerem vam je na voljo tudi bazenski kompleks. Savna in jacuzzi za dva pa vam omogočata tudi popolno intimnost. Če vas zanima savna za dva v Celju in okolici, so Terme Topolšica popolna izbira.

Savna in jacuzzi za dva v popolni intimnosti

Savna in jacuzzi za dva omogoča popolno sprostitev in intimnost, v kateri si lahko vzameta čas samo zase. Pobeg od vsakodnevnih obveznosti je odlična rešitev za utrjevanje vezi tako med družinskimi člani, kot tudi med pari. Savno za dva sestavljajo zasebni prostori - izbirate lahko med pridihom Rima, Orienta ali pa se odločite za japonski minimalizem. Sprostitev z ugodno ceno je na voljo tudi v obliki savne za dva s popustom, ki vam ga nudijo Terme Topolšica. Po preživljanju časa v savni in jacuzziju za dva pa si lahko privoščite tudi kulinarično razvajanje.


Savna za dva - popolno razvajanje

Savna za dva omogoča popolno razvajanje za dve osebi z ugodno ceno. Prostori so prijetno urejeni in intimni, izbirate pa lahko tudi med različnimi vrstami savne v wellness centru Zala. Masaža in savna za dva je vsekakor odlična ponudba za pare, ki se želijo še bolj povezati. Izkoristite ugodne učinke najrazličnejših savn z obiskom savne za dva in za trenutek pozabite na obveznosti.

savna jacuzzi za dvasavna v dvoje