Kopanje - ceneje do karte za vstop v terme

Kopanje v termalni vodi ima velik vpliv na zdravje vsakega posameznika. Pri izbiri term je potrebno nameniti posebno pozornost ustreznosti kopalne vode, saj mora biti le-ta kemijsko in mikrobiološko ustrezna. Kakovost vode je potrebno redno spremljati, saj lahko tako kopalcem zagotovimo zdravju prijazno okolje, v katerem se bodo sprostili od vsakodnevnih obveznosti. Kopanje si lahko privoščimo tudi v zimskem času in sicer v toplotnih vrelcih, masažnih prhah, whirlpool in v pravih rimskih kopelih, na voljo pa so tudi bazeni za otroke. Vse to in še več lahko izkoristite v termah Topolšica, kjer vam nudimo kopanje ceneje. Preverite ugodne pakete, ki smo jih pripravili za vas. V letu 2017 smo poskrbeli tudi za naprednejšo tehnologijo priprave kopalne vode, s katero našim kopalcem zagotavljamo maksimalno kvaliteto kopalne vode. Izkoristite popust na kopanje, ki smo ga pripravili za vas.

kopanjekopanje v dvoje

Kopanje - ceneje ne gre!

Poceni kopanje je poleg zagotavljanja kvalitete kopalne vode le eden izmed razlogov za vse večjo obiskanost term Topolšica. V termah si lahko privoščimo kopanje v dvoje, s celotno družino ali pa sami, pri tem pa lahko izkoristimo vrsto zanimivih in ugodnih paketov. Če si tudi vi želite kopanja in iščete kopanje ceneje, obiščite bazene term Topolšica.

Kopanje z družino

Kopanje za vso družino je odlična priložnost za kopanje ceneje, saj družinam nudimo ugodnejše cene vstopnic v bazene. Če si želite preživeti čas z družino, lahko preverite tudi pakete preživljanja jesenskih počitnic v sklopu naših term, ki bodo zagotovo enkratno doživetje. Izberite kopanje in savno v sklopu term Topolšica kjer vam za manjšo denarno vsoto nudimo več.